• Jos-Optimus
    6.9k
    Znači nije dao gol...šta me boli briga koliko je puta pucao, to znamo da je neprecizan, zato je i bio po kvaliteti preskup za trećeg napadača
  • Mlađi referent
    13.7k

Možda nije nijedan zabio, ali je zato puno promašio. I čak četiri puta uspješno dodao loptu.
  • Droljo
    20.1k
    šta me boli briga koliko je puta pucaoJos-Optimus

Šta bi se u tvojoj glavi promijenilo da je zabio tri komada?
  • Jos-Optimus
    6.9k
    pa ne bi bio isti igrač jer on ne moze zabiti tri komada, to je opet narativ kao kad je bio tu, jako je koristan i bolji od Kulenovića - samo Kulenović ima sreće i zabija, a Kanga nikako, jadan nesretan, eto to bi se promijenilo.
  • Droljo
    20.1k

Eto odigrao je ogromne dvije utakmice u prvenstvu za klub i ima gol te je u drugoj tekmi isčeprkao loptu koja se odbila suigraču koji zabija za pobjedu. Ajmo mu dati u gentu desetak utakmica ak već nismo mogli kod nas.
    I znam koliko je odigrao u dinamu bez brige.
    Svakako je bolji napadač od kulenovića jer zna štopat loptu. Nebumo se tu složili nikako frende.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    za lovu koju je primao je lopata i nista drugo
  • dmil
    845
    koliko je Kanga imao placu u Dinamu?
  • Niko1986
    2.6k
    Kangu je i takvog kakav je htio šesti klub belgijske lige koja je osma liga Europe.
  • FazeN
    572
    Kanga > Bakrar
  • Goncalo Santos
    320
    Kanga je stekao odredenu reputaciju u Belgiji i Svicarskoj pa zato dobro stoji na tom trzistu, no isto tako u Dinamu nije opravdao novce koji su ulozeni u njega. Osobno vjerujem da ce imati dobre sezone pred sobom u Belgiji, ali isto tako vjerujem koliko god da je tu ostao da ne bi proigrao, kao ni Bosko Sutalo. Jednostavo neki klubovi i igraci nisu sudeni jedni drugome, ne pasu si i nikad nece bez obzira na vrijeme prilagodbe. Vjerujem da su Kanga i Dinamo taj slucaj, zelim mu srecu u buducnosti, ali sigurno necu ako proigra zaliti sto nije ostao jer sam uvjeren da on ovdje ne pase.
  • Mr Anderson
    13.3k
    Kanga je teška taraba i onog koji mu je dao onoliku plaću i platio onoliku odštetu treba dobro pročešljat da se vidi ima li tu nečeg protuzakonitog. Prodao se u Gent jer je tamo Leko koji ga je vodio u Standardu pa se i on valjda nada da bude proigrao jednog dana. Ja kod njega nisam vidio niti jednu osobinu radi koje bi trebali plakat za njim.
  • CastAway1986
    3.7k
    moram se složiti s tobom kolega , panj koji ima 52 gola u karijeri i teški promašaj kluba.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    sreća pa smo doveli brutalnu zamjenu za njega koja ima 28 golova u karijeri, a Kanga je efikasniji od Bakrara koji je igrao u znatno slabijim ligama.
  • CastAway1986
    3.7k
    Mlađi je ipak par godina a možda baš u Dinamu nabije statistiku..I nisi rekao ono najvažnije, Bakrar dolazi da bude treća opcija a Kanga je doveden da bude u startnoj postavi..Ali ne spamajmo temu vise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.