• Efes Pilsen
    14.1k
    Ne znam, meni ce nekako Villar jr. ostat tiha patnja, naravno Mierez evergreen.. Al ak vec druga garnitura ljudi ne vidi potrebu za zadnjim veznim, tko sam ja da kvocam? :lol:
  • hardek
    7.7k
    Znaci Spikić, Zivkovic, Filipović, Cordoba, Topic da će otići bilo na posudbu ili transfer.

Ne znam kakva je situacija što se registracije igrača za Europa ligu tiče, tu bi mogli biti u problemu jer mislim da više nemamo nikoga za staviti na onu B listu osim Pavića i Jakirovića ali ne sumnjam da Boban vodi računa o tome.
  • Zagi
    13.5k
    Nada umire zadnja. Još 4-5 kapitalaca i to je (večinom) to.
    Onda još Barićeva dva igrača pa smo solidno popunjeni.
    No ipak , nakon ta dva dug je još prijelazni rok i ako se otvori prilika ....

Nego za ozbač, stvarno smo kvalitetno poduplani na svim pozicijama.
    Momčad je odlična, ajmo gaziti!
  • Davieboy86
    1k
    A sto je Rile zabio Radniku sa 30m o tom sutimo jel? A na njegovom mjestu Moris ni sa 5m ne zna ga utrpat! Sramotno!
  • Paggini
    74.5k
    Još 4-5 kapitalaca i to je (večinom) to.Zagi

Pa to je za HNL jos minimum, a di je jos europa...
  • Zagi
    13.5k
    Od viška glava ne boli, a i duga je sezona. Biti će ozljeda i kartona.
    Još sam bio i konzervativan, štedljiv.
  • Sajla
    15.6k
    Zna li se koji broj će Zajc uzeti?
  • veselko tenžera
    6.4k
    slikao se s brojem 8 tako da je za pretpostaviti da će uzeti 46.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Dobrodošao Slovenc! Igrač koji dolazi ispod radara, a mogao bi imati dobar komad minutaže ove godine.

Jel imamo neku usporedbu dinamike ovog i prošloljetnog prijelaznog roka?
    Mislim da su do 4.8.2024. došli samo Pjaca, Torrente i Mmaee...
  • Georginho
    469
    Dobrodošao Zajc!
    Ne moraš ostaviti traga kao prezimenjak Zaj(e)c, ali želim ti da kročiš tim putem!
  • Dadox
    1.2k
    iz prve ruke Gorica nije željela Codrobu nego im je bio ponuđen po neprihvatljivim uvjetima.Sada žele Pavića.
  • miro
    8.1k
    Šta će tamo? Ovi imaju Kavelja, Pavičića i Pršira. Plus na klupi jos par veznjaka
  • Dadox
    1.2k
    Kavelj je više 8, Pavičić više želi na 8, a Pršir intezivno radi na odlasku.Carević traži 6-ticu.Mogli bi ostati samo na Pozu.Gurlica je stoper primarno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.