• Crusades
    18.8k
    Kaj je njega okrenulo? Moralo je bit nešto jače od vjetra jer je dugo odoljevao...
  • Kwedi
    3.9k
    Nikaj. Progovorio je.
  • Guinness
    3.1k
    Kaj je njega okrenulo? Moralo je bit nešto jače od vjetra jer je dugo odoljevao...Crusades1986

Treba sinčinu negdje utopit, pa eto dok je vrijeme...
  • Kwedi
    3.9k
    Prozvao sam ovdje čovjeka i maltene ga isprdao, a velika karijera se gradi...

Sreten Ćuk novi trener Karlovca.
  • Tradicija bunta
    7.8k
    Nema ovo Šimićevo lupetanje puno veze sa karijerama sinova. Jednostavno čovjek ne razumije, kao i 99% njegovih kolega i to je sva priča. Nešto razumije, nešto nabada, ali on to gleda iz drugog kuta kao i svi više-manje u nogometu. Za neke klupske legende se nadam da neće nikad imat priliku odgovarat na ovakva pitanja jer bi se mogle mnoge razbit mnoge iluzije i simpatije iz igračkih dana. Za neke bi volio da ne znam kako razmišljaju o nekim stvarima.
  • xavier
    12.1k
    Za neke klupske legende se nadam da neće nikad imat priliku odgovarat na ovakva pitanja jer bi se mogle mnoge razbit mnoge iluzije i simpatije iz igračkih dana. Za neke bi volio da ne znam kako razmišljaju o nekim stvarima.Tradicija bunta

Upravo tako. Kako sam više puta napisao, svaki razgovor s ljudima koji malo ozbiljnije zarađuju (ili su zarađivali) od nogometa redovito dođe u fazu kad shvatiš da imate neka dijametralno suprotna gledišta jer se većina njih ne može odmaknuti od teze da je dobro i ispravno ono što njima osobno odgovara.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Kad se sjetim da je on kao bio protivnik Šukeru za predsjednika HNS-a i da je bio kao neka oporba Mamiću. :grin:
  • Eduardo
    26.1k
    Očito je Mamić bio u pravu (bar za Šimića) kad je rekao; 'mozgovi su im kao šumeće tablete, kad ih staviš u vodu naprave šššš'.
  • Dudu
    2.6k
    Sammir od prve minute protiv starih znanaca iz Malmo-a. Forma je prolazna... :grin:
  • Kwedi
    3.9k
    Jovičević se "proslavio" u prvoj, 1-4 kod Oleksandriye
  • Mali dioničar
    18k
    Sretan Ćuk prva utakmica kao trener Karlovca i odmah pobjeda protiv Gaja Mače 1:0.
  • NORTE
    19.7k
    Ćorić u Aris, ipak bolja scena od nekakve Almerie.
  • deda
    40.8k
    Ivan Fiolić zabio gol za Cracoviu sinoć
  • immerwieder
    1.6k
    Kadzior starter za Eibar
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Kramarić gol protiv Bayerna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.