• Orc123
    12.9k
    Jest da istra izgubila puno igraca ali ova Istra nije ni slika one od prosle godine.....nema tu vise kvalitete, nema pas igre, nema brzih kontra....

Predviđam ovako postavljene jakosne skupine 1. Dinamo, 2.Rijeka, Hajduk.... Pa druga jakosna skupina: Osijek i Varazdin, 3. Jakosna skupina svi ostali: Slaven, Gorica, Istra, Lokomotiva i zadnji Vukovar za kojeg mislim da ce se isto tako potuci sa njima .....ali opet se liga dobrano oslabila, a ne pojacala! Doslovno svi klubovi se oslabili osim Dinama i Rijeke, mozda i Osijeka,........

Liga nam je DNO DNA! Potvrde toga redovito dobivamo svakog ljeta u Euro kvalifikacijama!
  • Noel
    14.4k

Daj stari, na Dinamovom nogometnom navijačkom forumu su ti 90% upisa o nebitnoj košarci, a zadnji upisi su ti dijeljenje objave Bernada Jurišića pljuvanje HNSa i sudaca i opravdavanje vrijeđanja Dinama. Očit si da nemreš bit očitiji. To je samo zadnjih par objava, učestalo imaš objektivne upise u vezi Hajduka.
  • mosad
    1.6k
    Gori si od tovara sa teorijama zavjere
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Dobro ali sve što si nabrojao nema nikakve veze s trenerskim faktorom.

Prvi gol je glup i nespretan faul na 16 metara koji se igrom slučaja pretvori u penal, a drugi je (ne)kvaliteta Franka Kolića koji ne zna reć “moja” u petercu.

Bit će vremena za kritiku Istri, ali prvih par kola i Hajduk, koji igra kući dobro i pobjeđuje na otvaranju prvenstva svake sezone, definitivno nije mjerilo..
  • ‘nuladva’
    185
    Sta ih uopce pratite i gledate ako vam smetaju njihova skandiranja?

Sve je to dio navijackog folklora
  • Noel
    14.4k

Imaš povijest upisa pa pogledaj sam upise dotičnog. Teorija zavjere kak ne.
  • Crusades
    17.4k
    Očekivalo se od Istre da slože jednu poštenu akciju, nisu uspjeli. Kriminal od nogometa s njihove strane.
  • rokikaciga
    3.8k
    Ovo kao da sam gledao pionire ZNL Centar. Tempo u usporedbi s nasom utakmicom nebo i zemlja. Osijek Dinamo je space shuttle na tovariju i Istrijane
  • Hebimir Strašni
    142
    Meni nikad neće biti jasno da stvraš igru 2 godine pod jednim trenerom, uigraš to, skupiš igrače kojima takva igra paše i onda nađeš drugog trenera koji to sve razjebe i ide po svom. Pa brate nađi trenera koji će samo nastaviti u istom smjeru. Da je Garcija bio na klupi Istre,a Tomić na klupi tovara Istra bi ovo ladno dobila 3 razlike.
  • Noel
    14.4k

Briga me nek pjevaju oni kaj žele al ne moramo barem čitat na Dinamovom navijačkom forumu opravdavanje toga. To je neki minimum logike. Za to bi ovdje trebalo vrijedit trajno isključenje.
  • crophantom
    1.3k
    Mi trebamo ovo do EL odraditi besprijekorno.
    Ovi neće igrati grupe, a imam filing da ce dobar dio lige biti teski odron ove sezone.
  • Josip Frank
    61
    ali @Zagreb1992 je bia upravu, igraju protiv Arnauta iduću utakmicu...
    (ajde sad i mene optuži da san tovara zbog govora haahhaah)
  • NitkoBitan
    30k
    Katastrofalno iskustvo: 1/5. Nikom ne preporucujem.
  • Zagreb1992
    2.5k

Jel si uspio se skloniti dolje od pljuska onog ?
  • don
    15k
    pa ko im brani? :lol: šta me boli ona stvar šta pjevaju. Samo komentiramo koliko je iskompleksirano
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.