• ksapi
    5.5k
    Nije mogla ni ova tekma bez ‘jebem te Dinamo’ :rofl:
  • Zagreb1992
    2.5k

Pa igraju protiv Albanaca u četvrtak
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Al čim sam vidio Rozića kako se nepotrebno zabija s loptom u tri igrača Hajduka na 30 m od svog gola odmah sam znao da će ga primit iz tog slobodnjaka. Plus ljudi su imali 5 igrača u svojih 5 metara i opet je Karačić uspio zabiti.

Kakav cirkus od utakmice.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Mi moramo samo sebe gledat…Idemo riješit Vukovar pa onda misli na iduću/iduće utakmice. A oni će kiksat vrlo brzo!
  • don
    15k
    i jebem te Dinamo posli Istre Hahahahahahha

nevrime u Splitu, je li vrime da opet pošaljemo pomoć? Ovaj put možda financijsku?
    kakva umobolno retardirana odluka Dinama je to bila, dan danas se čudin.
  • tom
    170
    “Jebem te Dinamo” je autentičniji slogan tog iskompleksiranog tovarskog smeća od “HŽV” pa je i primjereno da pobjedu (i to ovakvu) nad Istrom proslave tom pjesmom. Završit će kao i prošlih 20 godina, nek pjevaju i dalje
  • veselko tenžera
    5k
    Kad misliš da je Lawal najneinteligentnije stvorenje ikad povezano s HNLom pojave se Vinko Rozić i ovaj blenton na golu.
  • hardek
    5.5k
    Nadam se da sam u krivu ali tovari će biti opasniji nego prošle godine. Garcia je puno bolji trener od Gatuza, svidjelo se to nama ili ne
  • Noel
    14.4k

Hoće neko ovog košarkaškog ljubitelja i objektivnog navijača Hajduka skinut sa foruma?
  • crophantom
    1.3k
    izgovor ce im biti da su mislili na ove Albance u četvrtak.
  • Zagreb1992
    2.5k

Kaj se ne smije košarka pratiti ?

Nisam navijač Hajduka niti sam ih gledao uopće ..a manje se zamaram s njima
  • Josip Frank
    61
    Ne znam što se točno očekivalo od Istre u prvom kolu?Tongo Doumbia

Očekivalo se da pruže otpor užasnom Hajduku koji je igra 120 minuta protiv Azera, da ne primaju golove ko početnici i da im golman zna kako po pravilima nogometne igre može uvatit balun u ruke
  • dzg717
    1.2k
    Dajte ljudi, dobili su utakmicu i točka, penal je isto tako bio, glup, ali je bio.
    S obzirom da su odigrali 120min prije koji dan izgledali su solidno. Na nama je da ih sve potaracamo
  • Papastrumf
    17.9k
    Sto je ovo postalo, forum placipicaka? Ajde jebote kao da ste klinke od 12 godina. Nek pjevaju sto hoce, pjevamo i mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.