• CastAway1986
    5.7k
    Uskoro nećemo vise gledati Juranovica u reprezentaciji..Bravo doktore
  • hardek
    10.2k
    Dueli na tlu 8/8, zračni dueli 1/1. Buldožer
  • NVKOD
    12.8k
    Fenomenalan debi Valinčića! Mislim da je rijetko tko očekivao da će Moris tako dobro odigrati. Gotovo svaka opasna situacija je preko njega išla:
    • predasistencija Perezu Vinlofu za Beljinu gredu
    • udarac tik pored gola (Osijekov igrač malo skrenuo loptu u korner)
    • udarac nakon ubačaja Perez Vinlofa kojeg Malenica jedva skida
    • predasistencija Lisici za gol Kuleta
    • prodor i asistencija za gol Stojkovića

Bravo! :clap:

OSIJEKvs-DINAMO0-21-kolo-Super-Sport-HNL2526online-video-cutter-com1-ezgif-com-video-to-gif-converte.gif
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Na kraju krajeva dinamova skola, mora ic od Bosne preko Istre da bi dosa u Dinamo. Kroz dvi god novi desni bek repke!
  • Lynx17
    4.5k

Sto se tice taj "ajmo!" prema navijacima.

Valincic vec ima taj "Ristovskog" bez onog "Ristovskog." (Ako me kuzite. Ima taj pozitivnog, bez ta negativna strana.)
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Moram priznati da ovo nisam očekivao...Dečko me na trenutke podsjetio na Maicona u najboljim danima. Iskreno, ako i približno ovako nastavi, RPG i neće baš vidjeti terena
  • Marc
    1.1k
    Al ona akcija i asistencija za drugi gol… brutalno:fire:
  • Dinamo Sector
    79
    Moris Mašina :heart:
  • Georginho
    516
    Koja snaga ponavljanja, energija, probojnost, odgovornost. ZVIJER :fire:
    Ako nastavi ovako bit će top pojačanje!!
  • Lynx17
    4.5k
    A to sto je navodno bas inzistirao za Dinamo (iako je imao druge opcije) je takoder za :up: .
  • Infinity
    21.2k
    Ne znam kad mi je neki igrac ovako sjeo odmah prvu utakmicu. Necu grijesiti dusu, reci cu da sam prezadovoljan svim novajlijama, top pojacanja, ali bih Valincica ipak izdvojio. Jesam bio skeptican, dovodimo dva igraca iz Istre, ranije se promasilo s Perkovicem, sjajni Beljo i Mierez nisu bili igraci za nas, nego za Osijek i sad bi Lisica i Valincic trebali biti igraci za nas? Ipak jesu. Valincic stigne biti i igrac za Real, ali mu nakon predstave sinoc zelim da sto duze ostane u Dinamu.
  • Kumerle
    2.9k
    Gvardiol za sirotinju!
  • Rex Ramae
    4.3k
    Iskreno, ne sjećam se boljeg debija nekog od igrača. Perverzija. Bravo mali, samo nastavi.
  • Nogo
    11.2k
    Valinčiću :clap:

Neka ga samo ozljede zaobiđu i imamo beka za jako duge staze! Bravo tenku! :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet