• penetrisac
    268
    Šta reć, momak je rasturio. Bez greške doslovno. Tehnički savršen stoper, neustrašiv, sjajni pasovi. Izniman IQ. Baš se vidi potpis Barcine škole.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Baca na Šutala
  • CastAway1986
    3.7k
    Brutalno odigrana prva utakmica u dresu Dinama!
  • NVKOD
    6.3k
    Sergi danas odigrao odličnu utakmicu, malo bio pod dojmom prvi dio prvog poluvremena, no kasnije je briljirao. No, samo bih htio skrenuti pozornost na jednu situaciju, zicer Omerovića u 31. minuti.

OSIJEKvs-DINAMO0-21-kolo-Super-Sport-HNL2526online-video-cutter-com-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif

Omerović daje loptu Toureu i odvaja se, Dominguez odlično započeo trku prateći Omerovića, no u jednom trenutku skreće lijevo prema Toureu i Naila ostavlja samog na šutu. Srećom, nije iskoristio šansu. Prva je utakmica, obrana nije uigrana, a i Sergi je još mlad i neiskusan, no moramo paziti na te povratne lopte. Da je nastavio pratiti Omerovića, čovjek ne bi došao ni do lopte. Ovako smo izašli iz formacije i ostavili čak trojicu igrača Osijeka samih (MPV morao izaći u blok). No, polako, tek smo počeli!

Također, velike pohvale za Perez Vinlofa, ne libi se izaći u blok i ne samo u ovoj situaciju, već na cijeloj utakmici. 19 mu je godina tek, a igra kao da ima minimalno 5 godina seniorskog iskustva
  • miro
    7.1k
    to je točno ono što sam i ja napisao ranije. Krivo je otišao i otvorio Omeroviću šansu, ali ok, moraju se još uigrat
  • Orc123
    12.9k
    daj pogledajte cijelu akciju pa vadite zakljucke. Prvo je Bukvic krenuo naprijed i tu su nasa 2 igraca krenula na njega i Valincic i Lisica, a Omerovic ostao sam, Sergi je pokrivao Tourea, ali onda morao preuzeti Omerovica, tek nakon toga slijedi dupli pas i tad on kasni....ovdje se dogodio niz pogresaka ali sve je krenulo od loswg preuzimanja Lisice i Valincica ..po meni je Lisica trebao zatvoriti Bukvica i onda Valincic Omerovica i tada do ovog svega ne bi doslo....tako da....totalno bezveze vaditi to kao gresku Sergija jer je on tu ostao sam na dva igraca i onda kasnije kasni na povratnu loptu za brzog Omerovica ali ulazi u blok zajedno sa Perezom tako da...i na kraju dobro ispalo....
  • miro
    7.1k
    Pa dva igrača su već na toj strani, koga on ide zatvarat? Al nebitno, uigrat će se obrana
  • Orc123
    12.9k
    daj pogledaj akciju od pocetka...mislim kaj ti nije jasno? Bukvic krece napred a nama 2 igraca izlijecu na njega a Omerovic ostaje sam, Sergi ima pokraj sebe Tourea, tad on preuzima Omerovica a ovaj odigra dupli pas i posto je normalno puno brzimod njega ovaj ispadne na trenutak....ispao je, tocno ali to se ne bi desilo da su se markirali igraci na zacetku akcije...znaci Valincic i Lisica

Daj nek netko stavi akciju koja krece od Bukvica na toj strani pa ce se sve jasno vidjeti...ima ma sazecima...jasno se vidi kako smo ispali....
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Da igra bez greske ne bi bio tu. Dobili smo vrhunski potencijal za bagatelu i on je dosao tu razviti se i ispravit greske u igri. Bit ce toga jos.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.