• Slavonac86
    596
    Kakav crni Lisica, ne osporavam njegovo znanje, al decko se jednostavno ne uklapa u ovu ekipu
  • tp1997
    1.8k
    Stojković umjesto Lisice i dobivamo, šuplji su po toj strani. Dominguez apsolutno prvo ime poluvremena
  • bbzg
    127
    MPV odlican i prema napred i u obrani, strasan igrac.

Ja bi jedino Mudrog ubacio mjesto Ljubicica, drugo sve okej.
  • cibona
    6k
    Iz priloženog mogu potvrditi oni što tvrdim već neko vrijeme:

Stojković >>>>> Špikić >/= Lisica

Nadam se da ćemo stojkovića čim prije uvesti u igru. Lijeva strana nam je sterilna zato što vidović ponovno igra na neprirodnoj poziciji.
  • CerealKiller
    2
    Vezni red nam je tehnicki odlican ali fali brzine. Mudri, Stojke, RPG i dobit cemo ovo
  • Filip 91
    1.7k
    Uvest Stojkovića i Mudražiju u nastavku...
  • rioda
    9.5k
    Pitanje za sudačke eksperte, ovo puštanje prednosti kod našeg zaleđa, je li to po pravilima? Koliko se meni čini, kod zaleđa nema tog pravila prednosti. Pitam jer nas je moglo koštati gola
  • mokoxax468
    1.3k
    Očekivano, bit će sigurno ovako prvih 4-5 kola, na trenutke dobro, na trenutke i ne baš. Dominguez i Vinlof najbolji za sada.
    E da, za sada pohvala sudcu, nadam se da će ovo biti kriterij kroz čitavu sezonu
  • Crni86
    13.7k
    Ocekivano poluvrijeme… dosta zanimljivih situacija s obje strane. Lisica desno stvara dosta nereda. Moris fenomenalan. Domingez isto dobar.

Steta za precku. Dobro je sve, dobivamo ovo

Sudenje odlicno.
  • Infinity
    19.2k
    Ovo je za sad jako dobro. Dobit cemo bez problema.
  • Zg123
    2.2k
    Ne znam sta vi gledate ali sve opasno sta je bilo je islo preko Lisice
  • Raul
    205
    Dominguez i Lisica zasada najbolji dojam.
  • Slepicka
    287
    pretrčali su nas i dosta su agresivniji od nas
  • Borovljanin
    257
    Ja bi Varelu ubacio.

Ljubičić opet nevidljiv. Ok za one golove na pripremama, ali ni u tim tekmama nije radio razliku, nije sudjelovao u igri… Očekivao sam baš puno više od Ljube
  • dzg7
    415
    Bas se vidi da nisu uigrani, da se ekipa tek sklepala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.