• Paggini
    62k
    Trebas skenirati preko Dinamo aplikacije, uđeš u aplikaciju, klikneš gore u desnom kutu srce s malim d, unutar toga ti je kod za shop
  • Ivan1
    44
    Jel netko isto ima problem da ne dobije dodatne bodove kad tocno rijesi kviz?
  • badjibadara
    6.8k
    Kod mene sve radi uredno, i clanska i godisnja i svaki dolazak uredno registrira, bodovi za kvizove...

Ali potrosnju u shopu ili plavom korneru ne registrira, mada sam ukucao barkod prije kupnje. Bezveze sam popio hektolitre piva :) Odustao sam od skeniranja, nema veze, manja je tlaka bez tih bodova.
  • Oriens
    120
    eh jbg sad, može li se ikako naknadno?
  • Paggini
    62k

@Papastrumf će ti možda znati bolje reći, ali mislim da ne. Iako bi bilo ok kad bi se i na racunu mogao staviti QR kod za naknadno skeniranje preko aplikacije, ideja recimo.
  • Oriens
    120
    Evo riješeno, ode se u shop, pokaže se račun i i profil na aplikaciji i naknadno se skenira. 300 bodova skoro u vjetar otišlo.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Pozdrav ,imam pitanje . Koliko treba vremena da prodje da se mogu vidjeti bodovi na aplikaciji. Jucer Sam kupio nekoliko stvari, logiran na appu ,vidi se i povijesti kupovine ali nema bodova ni od prosle ni od sadasnje kupovine . Jesam li ja mutav pa neznam kak sve funkcionira? Mislio Sam da samo trebamo biti logiran na aplikaciji i da je to dovoljno za bodove
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Jesu li bili kome bodovi za prijateljsku tekmu protiv Kryvbasa dodijeljeni?
  • criticus
    4.4k
    Ja sam potrosio sve bodove na privjeske i podilio ekipi kad sam iša doma. Više mi se to "isplati" nego otić na VIP obilazak. Bolje rečeno više mi vridi vidit prijatelja kad dođem doma sa malim d na kljucevima nego neki VIP obilazak, kad mogu za 15tak eura obic stadion ionako.

Al na kraju dana svakom njegovi gušti. Samo sam htio podijelit da postoje i druge opcije osim skupljat za max nagrade i isto je lipo :grin:.
  • Kumerle
    918

Zaračunat će ti se bodovi kad se narudžba potvrdi ili otpremi, nisam siguran što točno, ali jedno 3 dana trebaš pričekati.

edit:
    Pišu li gdje točni odgovori u kvizu nakon što završi? Vidim samo jel sve točno ili netočno pa bih volio provjerit što sam krivo odgovorio.
  • mali M
    8.2k
    Zaračunat će ti se bodovi kad se narudžba potvrdi ili otpremi, nisam siguran što točno, ali jedno 3 dana trebaš pričekati.Kumerle

Na ovome sam se baš zeznuo prošle sezone... Niti tri puta u shopu nisam skenirao račune, niti sam poslije tekme skenirao karte... Nekako sam u svojoj glavi mislio da će se kupovinom preko članske to sve povezivati. Al nema veze,budem to probao ove sezone ispravno skenirati pa šta bude bude.. jedino mi je ovo za bodove na šanku za minimalno 10 eura.. znam često doć i sam na tekmu, šta da uzimam 3 po 3 pive da bi dobio koji bod? Malo bedasto al ok
  • ElDorado
    5.1k
    Nije mi jos uvijek jasno zakaj ja kao clan i sa godisnjom ulaznicom gubim pravo na 4 besplatne ulaznice godisnje?
  • Paggini
    62k
    Pa sta ce ti besplatne ulaznice ak imas godisnju
  • ElDorado
    5.1k
    pa za frendove i rodbinu :)
  • rioda
    9.4k

Ovo je krivi odgovor jer realno krivotvoriš ulaznicu... Ali recimo da imaš neke goste s kojima ne želiš na sjever, pa uzmeš za drugu tribinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.