• deda
    39.3k
    Tako je. Nema trećeg.
  • E46
    1.7k
    iskreno glupo pitanje, kako ne znas kolko je spreman? Pa dio priprema je odradio sa augsburgom, jednostavno nema razloga da nije spreman, mislim da starta sutra, za to je naravno i doveden.
  • BBBaranja
    3.9k
    Danas igra Dinamo!
  • recikaj86
    654
    Laka vam noć svima osim šaranima.
  • ksapi
    5.4k
    Subota, 6 ujutro, cijeli Kvarner osim ribara i pekara još spava. Jučerašnje čuđenje uže i šire obitelji ‘kako mi se da ić s mora na tamo neku utakmicu’ je iza mene. Nekako se nešto odspavalo, ali ne previše, gostovanje nakon mjeseci čekanja za ovakvog ovisnika nije mala stvar, kao da mi je prvi put. I to kakvo gostovanje! Jedno od najbrojnijih ikad u HNL-u gdje ćemo na akustičnom stadionu opet postaviti neke nove standarde navijanja. I na terenu zatvoriti usta silnim pljuvačima i pametnjakovićima što se već dva mjeseca ne gase. Pa tko bi normalan to propustio?!
  • Plavo Srce
    184
    Došao je i taj dan!

Sto i jedno pitanje:

- tko će igrati stoperski par?
    - hoće li Valinčić dobiti prednost ispred RPG?
    - hoće li Stojković zaista početi na klupi?
    - hoće li početi Beljo?
    - itd, itd, itd...

A sve je to danas NEBITNO.

Jedino što želimo, nakon prošle sezone, kada smo plakali, ljutili se, svađali se, ostajali budni do jutra, kada smo izgubili živce za 100 života, kada smo igrali jednu zaista jako lošu sezonu - sve što sada želimo jest

POBJEDA!

Idemo od početka uzeti prvo mjesto, jer tu nam je mjesto!

Danas se kralj vraća po svoje!
  • NKDZ86
    5k
    Dobro jutro svima, samo ne šaranima. Sretan put plava vojsko, dinamo nek svud odjekuje!!
  • JMastermind
    888
    Imam feeling da će pola Zone danas bit na sjeveru :lol:
  • Zg123
    2.1k
    Organski ne mogu smislit sarane i njihovih 5 i pol navijaca tako da se nadam da cemo im se danas osvetit za poraze iz prosle sezone
  • GOAT
    3.8k
    Grafike sve bolje i bolje
  • veselko tenžera
    5k
    "Ja se nadam da će to već biti ovu godinu, ali nitko ne može biti u to siguran, ne mogu ni ja. Ja se samo nadam, kao i svi Dinamovci.

Ali da će se trčati 300 na sat, da će biti velika motivacija... "

Predsjedniče, držimo te za riječ.
  • badjibadara
    6.8k
    Zubo je lagan

Vzx6q32.jpeg
  • Filip85
    406
    Legendarno ! :ok:
  • Raul
    182
    Kad će 21:00....
  • Mladi Starac
    354
    Zubo car! :D

Ajmooooo!
    Danas igra Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.