• Paggini
    86.6k
    Hahahah, sad ovaj kadar da se vidi popunjenost zapada, podsjetilo me na 2015. godinu ehhhh
  • Facke
    8.2k
    Mene je Loksa bolsa i uz male vise preciznosti v dodavanjama bi mogli vec imeti laganih 3:0. Vukovar je pogotove iza jake los.
  • rokikaciga
    14.5k
    Vukovar mi smrdi na Rudes. Sad mi je zao kaj ih nisam stavio zadnje u predvidanjima. Nisam mislio da ce biti ovoliko losi
  • Orc123
    15.9k
    Nije Vukovar uopce los, treba se preotjentirati sad na 1. Ligu...prema iza su dosta nesinkronizirani....ali treba vremena za to....Krivak je ok ali tek se treba dokazati i pokazati...
  • Raul
    426
    Ništa posebno zasada utakmica.
  • NitkoBitan
    37k
    Ovaj Vukovar cemo razmontirat na Maksimiru 8.8. Ide na Belju triple captain.
  • Orc123
    15.9k
    A kakvu utakmicu ste vi ocekivali? Jel netko od vas gledao jucer Europsku utakmicu Hajduka i Zire? Jel ono slicilo nogometu? Po nicem kvalitetnije utakmica od ove danas....

I da, teren je kriminalan! Toliko o tome kako je to trenen kakvog imaju najbolje momcadi na svijetu ....ovo je gore nego sto je bio stari.....trze se i puca ko plastelin!
  • ksapi
    8.1k
    Molim vas neko link za loksu u pm
  • rokikaciga
    14.5k
    Salji Polovancu
  • Carmichael
    614
    sumnjam da je na mobitelu tokom utakmice kao pomoćni trener Vukovara
  • rokikaciga
    14.5k
    Banovec nije radio razliku prosle godine u Sesvetama, sad igra u HNL...jebote kad propadas prema gore
  • Noel
    21.6k
    Kad vidim na terenu Antolića Šituma Pilja i ovaj prazan Maksimir stvarno baca sve na neka tužna vremena..
  • Zg123
    3.6k
    Vukovic i Stojakovic igraju privatne utakmice, da su malo pogledali suigrace koji put moglo je biti 2:0
  • Orc123
    15.9k
    Pilj totalno propao ko igrac....
  • Zagi
    17.7k
    Vukovic i Stojakovic igraju privatne utakmiceZg123

Prije jednostavno ne znaju bolje. Strašno loši igrači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.