• prefontaine
    3.1k
    i da zadovoljiš najizbirljivije eksperte zonedinamoveselko tenžera

Da bi se to dogodilo, morao bi biti jedno 2 ipo puta bolji od Soudanija
  • ShanKu
    1.6k
    Očekujem 11 golova ove sezone :cool:
  • hardek
    5.4k
    Ne znam jesam ikad vidio igrača da uzme broj 71 na dres :lol:
    Bakrarovih 71 vs Dominguezovih 36 za najgori broj na dresu
  • cibona
    5.9k
    Sretno i nadam se što bržem preuzimanju pozicije druge špice!
  • Hrdjavi
    31
    Čovjek je realan.

Uzeo je broj u čast minute utakmice u kojoj će obično ulaziti u igru :sweat:
  • Keyser Soze
    15.2k
    Bakrar izgleda kao da je nabio 15 kila u odnosu na vrijeme u Istri. Hoće to kad u blizini imaš Wendys, KFC, Mcdonalds :lol:
  • Droljo
    19.9k

A sa takvima nikad ne znaš. Taman je u godinama da može eksplodirati ili postati flop flopova. Nekakve kvalitete ima. Bumo videli, ja se nadam najboljemu. Bude utakmica, kartona, ozljeda itd pa će sigurno dobiti šansu. Za hnl je dovoljno htijenje kad si u dinamu. Naravno uz kvalitetu koju ima jer smo vidjeli šta može. Nek on grize samo i doći će golovi, ne brinem. Naj više se bojim kurcobolje...
  • Hnlovac
    2.8k
    mcmahon-crying-he-was-special.gif
    Kako bum sutra na pivi s ekipom kad krenemo o prijelaznom roku pricao o Bakraru i Galilei u prime Istri 22/23 pod Gracijom
  • Krizy
    59.6k
    Ne znam jesam ikad vidio igrača da uzme broj 71 na dreshardek

Što se tiče Dinama kratko su broj imali Alexandru Matel (pa je uzeo 77) i Mahir Emreli (pa je uzeo 11)
  • Tranzicijski Napad
    645
    S obzirom kako sam ga gledao u vise navrata cini mi se da bi mogao cak biti na krilu u nasoj momcadi zbog brzine i sange.

• Hebimir Strašni
    134
    Bude nam on od koristi naročito za europu...očekujem dosta golova od njega iz "tranzicije"
  • prefontaine
    3.1k
    Bakrarovih 71 vs Dominguezovih 36 za najgori broj na dresuhardek

Alergičan sam na te divlje brojeve. Pod divlji mislim na sve preko 39, tako da mi je 36 još i ok. Na FM-u nikad nikome nisam dao broj veći od 39.
    Dobri stari 1 do 11. Rezervni golman 12, neki polivalentni rotacijski veznjak 16, rezervna krila 17, 18 i 19...

A ovo sad živi užas
  • hardek
    5.4k
    Napisao sam i ja post na temi transfera. Nema šanse da ga Boban plaća milijun eura da bude 3. napadač. Profilno mi se čini da se uklapa u ono što se traži od desnog krila pa mislim da će i tamo participirat možda i više nego u špici.
  • hardek
    5.4k
    Ja na 24 podvlačim crtu :lol: ovo iznad je za ove juniore koji uđu na 3 tekme godišnje + ima ovih par kultnih visokih brojeva koji se mogu koristiti kao 33, 86, 99 i ako si teški džek 69
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.