• Efes Pilsen
    12.1k
    Za kakva pitanja? Pozdrav predsjednice, jeste mogli prosle godine u ovo vrijeme zamislit na Sky Sportu da cete biti predsjednik uprave Dinama? Kakav je osjecaj nakon prvih 100 dana? Jeri smije Bruno Petkovic se pojavit na Maksimiru?
  • Zagi
    11k
    Meni je onaj istup dovoljan. Dosta priče, daj mi samo pobjede!
  • Dadox
    590
    Zvonin posao nije samo ono što se na terenu događa.On je predsjednik uprave.Malo širi pojam od samog terena.Nije on sportski direktor.
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Pa dobro, ali o cemu tocno treba pricat da nije receno vec? Omladinski pogon? Ustrojen. Stadion? Receno sve, cekamo Kranjcu pa dalje. Kadar? Sve receno.
    Sta tocno fali? Financije? Zna se kad ide financijski izvjestaj. Marketing? Ekipa radi, ide nova roba, ide program vjernosti. Sta tocno jos treba reci? Daj ti pitanje na koje treba odgovor?
    Cak se i po pitanju Statuta radi javno.
  • tp1997
    1.8k
    Ja se s kolegom Dadoxom slažem u kontekstu toga da se Bobanov intervju za stranicu koristi za spinove o "velikom vođi" Bobanu koji je sam sebi skrojio pitanja i ne želi se podvrći kritici, a pogotovo su se ti spinovi razbuktali nakon podcasta s Petkovićem jer se plete narativ kako je, eto, Petko hrabro i iskreno istupio pred javnost a Boban nije.

Mislim da bi PRovski gledano bilo pametno da Boban održi presicu. Ako budu glupa i banalna pitanja kao danas Kovačeviću, to se odradi i gotovo, a ako netko i bude nastupio smećarski i cinično, Boban je više nego dovoljno inteligentan čovjek da se s time lako obračuna.
  • Crni86
    13.5k
    Ne znam sta Zvone ima radit pred tim likovima… najbolji primjer je danasnja Kovina presica.

Vise mi je fora ko kak je osijek napravio - sakupio upite navijaca na koje je sd odgovarao u videu.
  • tp1997
    1.8k
    Vise mi je fora ko kak je osijek napravio - sakupio upite navijaca na koje je sd odgovarao u videu.Crni86

To mi se jako sviđa kao ideja
  • Crni86
    13.5k
    a mislim i nesto slicno ce opet bit na clanskom danu tak da…

I da kad smo kod clanskog dana, nadam se da ce se odrzavat na kraju sezone pa da onda pitanja mogu biti konkretna i vezana uz sezonu. Puno lakse ce se davat odgovori a moci ce se postaviti i konstruktivnija pitanja.
  • tp1997
    1.8k
    Na članskom danu je prvo i najprvije nužno omogućiti da se pitanja mogu postavljati uživo a ne preko aplikacije...na prošlom članskom danu je nastao problem da se nije moglo postaviti nikakvo potpitanje na (često vrlo nezadovoljavajuće) odgovore jer ne bi stiglo dobiti dovoljno lajkova, nego su se vrlo brzo počele vrtiti različite formulacije istih pitanja koja su ljudi poslali na samom početku
  • markoli
    1.8k
    Mislim da ne treba dalje nastavljati s prepucavanjima i raditi trakavicu. Idemo dalje svi, Bruni hvala na svemu što je dao (zaboravljamo prebrzo koliko nam je radosti donio sve ove godine) i sretno mu dalje, a Boban ima svoju ulogu - nije tu da se svima svidi već da napravi “posao” za klub.
  • Paggini
    62k
    Novinari i pitanja, vidjeli smo kako su se spektakularno proslavili pred prvu utakmicu sezone s pitanjima za trenera nakon najduzih nasih priprema, nakon najveceg rebuilda u novijoj povijesti kluba, nisu dva koherentna pitanja mogli sastaviti.

Pitanja od članova su ok, ali onda bi opet došla priča da je našemljeno da budu samo "dobra pitanja". A da održi sad konferenciju za novinare ili dodje pred novinare, imali bi video od 10 minuta jer ti debili ne bi znali pitanje postaviti.

Zapravo, volio bih da dodje pred novinare, da se obrukaju što i hoće, pa da završimo i s tim mitom
  • tp1997
    1.8k
    Zapravo, volio bih da dodje pred novinare, da se obrukaju što i hoće, pa da završimo i s tim mitomPaggini

Točno to, upravo zato bi presica i bila dobra ideja
  • Zagi
    11k
    Zbilja mi se ne gleda 37 različitih verzija "Što mislite o Petkovićevom istupu?" pitanja.
    A znamo da bi to dominiralo jer se traže isključivo pikanterije.
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Koji od njih ima muda? Ja cekam neko provokativno pitanje bilo gdje.
  • Zagi
    11k
    Ma i to bi se onda zaspinalo.
    Od Zvoneta sam točno ovo očekivao. Malo govorancije i puno rada.

Sada je sve na Kovi i igračima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.