• Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Bulatova karijera izgleda kao prosječno studiranje stranog Erasmus studenta. Hrvatska -> Belgija -> Poljska. Još mu fali neki Levante i dečko je odradio fakultetski staž jednog europskog studenta u 4 godine.
  • ElDorado
    5.1k
    Livaković se nikako ne uklapa u naš željeni stil nogometa. Igra nogom nula bodova. Bolje krenuti novim putem. Vjerujem da će Čavlina vrlo brzo preuzeti jedinicu ak ga ne prebaci njegova ludost.

Inače Brekalo u onoj mladoj repki je igrao fantastično. Nisam u zadnjih 10-15 godina gledao većeg talenta. Ne bi ga vraćao najmanje zbog tovara. Prvo je otisao da nije ozbiljno igrao za seniore uopće, a drugo je danas loš igrač.
  • Dinamo-SB
    502
    Brekalo - ne,ne i ne. Juda i izdajica za mene dok živim. U onom specificnom trenutku izbora i svog kaosa oko Dinama - otići u Hajduk pa to ne bi najveci neprijatelj Dinama napravio. Zaboravljamo neke stvari. Moju potporu on ne moze imati nikad. Petko trabunja i kmeči i egoist je,ali nije otisao u Hajduk i sam je potvrdio da nece u Hajduk,a sad ni priblizno nisu takve okolnosti. Jednom sam na zoni napisao da manje zamjeram Niki Kranjčaru sto je otisao u Hajduk nego Brekalu zbog okolnosti koje su tad bile oko kluba - sportski na koljenima,a povijesni izbori pred nama. Lako je sad pričat kad je to sve prošlo,tad su bili dovoljni milimetri da sve ode u krivom smjeru i da sumnjiva ekipa i dalje ostane u Dinamo. Brekalo svjestan toga potpisuje za Hajduk. Ne bi mu dao da se priblizi stadionu,a kamoli da ga potpisemo.
  • OsamŠest
    5.9k

Iskreno, meni je isto igra nogom u novije doba postala pod obavezno. Onda vidim Nevistića i znam da bi nam nekoliko obrana više (koje bi vrhunski vratar bez dobre igre nogom (Livaković) sigurno izvadio) donijelo titulu prošle godine.

Tak da ono, uvijek prije top vratar nego top igra nogom. Ako je oboje, onda je bingo.
  • Droljo
    19.9k
    Vjerujem da će Čavlina vrlo brzo preuzeti jedinicuElDorado

Jedino vjerujem u ovog slovenca novog jer ga nisam gledao :lol:
    Neva još ima šanse postati golman, filipović je golman ali hnl razina čavlina i zagorac žali bože...
    Onda vidim Nevistića i znam da bi nam nekoliko obrana više (koje bi vrhunski vratar bez dobre igre nogom (Livaković) sigurno izvadio) donijelo titulu prošle godine.OsamŠest

A zagorac nije branio kad smo gubili bodove? I čavlina? Jedan bod nam je falio na kraju i imali bi ga da je neva branio sve utakmice.
  • OsamŠest
    5.9k
    A zagorac nije branio kad smo gubili bodove? I čavlina? Jedan bod nam je falio na kraju i imali bi ga da je neva branio sve utakmice.Droljo

Sam si "počastio" i Zagija i Čavlinu, iako ne mogu tvrditi da su žali Bože. Čavlina je imao tek 3 utakmice i primio dva gola.

Nevistić, kao jedinica Dinama, bez obzira na stanje cijele momčadi, ipak mora spustiti brojku od 27 primljenih pogodaka u 24 utakmice.
  • Droljo
    19.9k

Slažem se za nevu iako je ekipa igrala katostrofalnu obranu. Čavlinu sam gledao u lokomotivi i to je jako slabo bilo. Puno je obranio kad su mu pucali stalno od svud a po golovima koje je primio sam zaključio da nije golman za dinamo.
  • Niko1986
    2.5k
    Paggini jesi se vratio iz gyma da objavimo Bakrara?
  • SanctaSanctorum
    39
    Čeka se da triceps odradi do kraja.
  • tigric
    787
    Dobrodošao Mounsefe.
  • Jurki
    18.7k
    Nisam bil za transfer Bakrara.. ali vjerujem da su u klubu dobro procijenili i da ce biti odlican backup.
    Dobrodosla alzirska zviri.
  • tp1997
    1.8k
    Bakrar mi je možda najveći minus prijelaznog roka do sada, ali opet bolje s nekakvim trećim napadačem nego nikakvim pa da opet ne daj Bože ostanemo samo na Kuletu ako Belju snađe kakva ozljeda.

Tako da, sretno mu i neka me demantira!
  • DinoLeonix
    1.9k
    Sto be tek bilo da Dabac nije samo zapisničar?
    Dobro došao Bakrar. Želim ti da nas sve razuvjeriš i pokažeš da si dostojan Dinamovog dresa
  • don
    14.8k
    dopizdilo je i njemu

IMG-2983.jpg
  • Omake
    10.7k
    15 nijansi osmijeha Daria Dabca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.