• Crni86
    13.5k
    good point i slazem se. Ali poanta te generalke je bilo uigravanje prvih 11. Onda je mogo stavit niku/ktca u par sa sergijem pa da drugo pol ude mckenna.
  • Filip85
    404
    Kako kratite vrijeme do utakmice?veselko tenžera

gledam top10 uradaka od Cytherea-e
  • don
    14.8k
    a vidi Kove šminkera u odjelu :love: :love:
  • Crni86
    13.5k
    Vidi ti smekera trenera na presici u odjelu

Je li to ono sta se spominjalo da se mjenja dress code? I Bosnir u odijelu. Jako lijepo na oko

#nohomo samo za brata sa kaputom
  • Mladi Starac
    353
    Top je!! Sve više i više mi se sviđa. U očima mu se vidi dobrota i poštenje.
    A kad sam još čuo koji je sve nogometni put imao. svaka mu čast.

Kova, povedi nas!!
  • LilScav
    7
    Super mi je kako nakon svih medijskih pumpanja, što o transferima, svlačionici, Bobanu, treneru Kovačeviću, taktici, igračima itd da ne nabrajam dalje - prva presica nove sezone i novinari imaju 3 pitanja, i to ona koja su već postavili tisuću puta zadnjih tjedana...
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Kakva pitanja, kao Modra lasta.. Lastane, kao trener Belupa si sigurno pomislio kak bi bio prvak svijeta da imas igrace Dinama, a Lastane?
  • Sajla
    11.6k
    Tko je ovaj jazavac koji pita što bi ga zadovoljilo u Osijeku? Pa razgovaraš s trenerom Dinama, naravno da gleda samo kako pobijediti, nije ti to Garcia kojem nije tragedija ispasti od Zire!

U mislima je našim samo pobjeda, Ajde hrabro naprijed, nema uzmaka,
    Zajedno smo jači i ne sumnjajte, Bodrimo vas sve do nove pobjede!
  • PetkoDaniOršaGol
    502
    Bošnir, kravatu zategni. :razz:
  • Crni86
    13.5k
    Vidi se po boji da odijela nisu ista. Nadam se da cemo u buducnosti naci i tu adekvatnog odjevnog partnera.
  • wolfgang14
    2.7k
    ma nek dođu kak oće na presice, kaj bu se znojili sad po ljetu u odijelima
  • Efes Pilsen
    12.1k
    A nije to da mora, ima svlacionicu, obuces odijelo i skines kad zavrsis. Valjda klimatizacija radi.
  • wolfgang14
    2.7k
    A nije to da mora, ima svlacionicu, obuces odijelo i skines kad zavrsis. Valjda klimatizacija radi.Efes Pilsen

ha i ja sam mislio da radi da ali vidim da je Kova uznojen
  • Droljo
    19.9k
    Ja bi došao gol do pasa i sa čačkalicom u ustima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.