Nemoj se čudit, ljudi u mojem okruženju seru po svakom potezu kluba. Izađu dresovi: "prvi je pidžama, drugi odvratan", evo neki dan su i na onaj treći leakani reagirali s ovim prokletim emojiem :lol:.
Boban da intervju, šutnja, Petković izađe u javnost: "toooo Petko, kako si se popišao po Bobanuu". Seru po momčadi prošle sezone, uvjereni su da sve treba mijenjati, dođe Boban, sve promijeni, seru da zašto je sve promijenio, da nije normalan. Hajduk i Osijek izbace dresove: "zašto mi ne možemo ovako, prekrasni su". I hrpa drugih primjera.
Pritom se nazivaju Dinamovih navijačima. Ja nikome ne želim, niti imam pravo uskraćivati pravo da se tako naziva, ali meni je Zona stvarno jedini bijeg od takvih. Jebena negativa, i kada treba i kada ne treba, baš me ubija to. — rakurs
nije nikad čuo za pojmove poput imidža i reputacije, brendinga, marketinškog potencijala pojedinog brenda, eksploatacije sponzorstva i s — scooniepenn
Dobar dio navijača i "navijača" Dinama ili živi u vremenu propagande ili nije nikad čuo za pojmove poput imidža i reputacije, brendinga, marketinškog potencijala pojedinog brenda, eksploatacije sponzorstva i sl. Što od takvih ljudi očekivati nego da se boje ili da preziru ono o čemu nemaju blagog pojma. — scooniepenn
Stvarno je 2 mjeseca bez propitkivanja bilo dovoljno. — Dadox
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.