• Zagi
    17.7k
    Nije Miško dao 4-5m eura da bi cijelu sezonu riskirao ozljedu.
  • NKDZ86
    8.5k
    Miško će mu reć samo vozi kad dođe ponuda
  • FazeN
    6.8k
    Uglavnom to je stav Fruka, sad kreću odlasci iz Rijeke za koji dan
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    jel istina da postoji interes iz Francuske Lige za Zlomislica?
  • Jurki
    25.6k
    Nije Miško dao 4-5m eura da bi cijelu sezonu riskirao ozljedu.Zagi

Mozda cak nije stvar u ozljedi.. tko zna, mozda je prosla sezona bila Frukov plafon i sad pad.. one season wonder.. pa da se napravi "cashout".
  • Zagi
    17.7k
    Ma po svim faktorima mu je sada cjenovni peak, to Miško ne propušta.
  • Droljo
    28.5k
    one season wonderJurki

Valjda two season...
  • Jurki
    25.6k
    u Gorici nemremo racunati pod peak jer je to Gorica - ekipa kojoj se vrtela igra oko njega.
    Vidli ga bumo ove sezone.. mozda sam ga i podcijenil.. ali mi u ove dve utakmice protiv Bugara nije bil wau.
  • Zagi
    17.7k
    Ma kvalitetan je Fruk, nebu on samo tako nestao. Ali bolje od prošle sezone neće niti će ugrabiti prvih 11 u repki.
  • Jurki
    25.6k
    Ne znam, malo mi "smrdi" na Andrijasevica, al dobro ima puno i u "kvaliteti" ostatka ekipe koja se poprilicno osipala.
    Imal je iza sebe Selahija i Petrovica koji su sve pocistili i zatvorili..
  • Droljo
    28.5k

Predprošlu sezonu 23/24 je isto igrao u rijeci. U prvenstvu 33 utakmice i 3 gola te 15 asistencija. Si već pozabil?
  • Damir1986
    366
    Rebić suspendiran za prva dva kola HNL-a zbog crvenog za Lecce.
  • FazeN
    6.8k
    Što sam zadnje saznao propao im je plan prodaje kluba, hoće li ga prodati ili ne, ne znam ali sad u ovom trenutku nisu još uvijek.
    Fruk ima želju ostati to je provjereno i poručio je to Mišketu, sad što će Mišo s tim budemo vidjeli. Janković bi trebao paliti iz Rijeke

Također što se ovi dole tiče Garcia bi navodno trebao sjesti za stol danas/sutra s Gogom njihovim i vidjeti što dalje. Neće njima lako biti s Garciom, mislim da je to prvi trener s bolikurcom što Tovarija dole forsira i misli. Puki i Sigur mu sjede na klupi, a eto i Durdov, a Hajduk želi da igraju da mogu ih prodat tu leži jedina lova njima, dok Garciu boli uvo ne pašu mu u sistem i to je to odlučio je. Čovjek je doslovno jučer rekao javno na presici između redova da Hajduk svira k da nema šesticu u ekipi a oni dovode puno drugih igrača
    Također imaju i oni svog Dinu Perića, Žaper ne bi nigdi lipo mi je :lol:
    Ako izvučem što iz njihove priče javim
  • Paggini
    86.6k
    mislim da je to prvi trener s bolikurcom što Tovarija dole forsira i misli.FazeN

Pa doslovno su prosle godine imali tipa sa istim mindsetom, urušio im je Pukstasa, igrao Kalika nemilo, Zapera zakucao na kraj klupe, Sigura bacao di je stigao...
  • FazeN
    6.8k
    Ma mislio sam na karakter Garice, Gatussa su doticale te stvari on je živce gubio svađao se s igračima i to. Ovog boli kita za sve, tako je lagan gura svoju priču
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.