• vjeko1701
    17k
    Jbg, to je ta visa razina koju mu je Dalic preporucio.
  • Sajla
    11.6k
    visa razinavjeko1701

viša razina se dostiže na višim geografskim širinama i/ili nadmorskim visinama od Istanbula.
  • mrgud
    490
    Vidjet ćemo koliko ima istine o dolasku.Samo me zanima ako ga Zvone dovede rušimo Bobana i fučkamo na svaki potez Brekala ili ne?
  • FazeN
    420
    Ma otkud vam da dolazi Brekalo? Eo ja sam opet provjerio i nema ništa. Jel to netko baš baš unutar kluba rekao ili sta
  • don
    14.8k
    ma netko napisa na twitteru pa pokrenili priču. Jasno je da neće doć, ali eto.
  • mrgud
    490
    Netko je tu napisao da je pročitao na par mjesta pa sam se na to referirao,da li ima tu nešto čisto sumnjam i ja ali u nogometu je sve moguče.Tako se pisalo za Bakrara da je sve to patka i da nema šanse da ćemo ga dovesti,pa ipak je tu u Zg.Zato me nebi niti to začudilo za Brekala
  • rakurs
    1.7k
    Bobana sigurno ne jebe što je ovaj išao u hajduk, u to sam 100% siguran. On da ga želi i išao bi po njega i pritom se vjerojatno ne bi previše osvrtao na naša žaljenja i negodovanja. Ali, Brekalo se sigurno ne uklapa u njegove planove, dapače, mislim da ne bi imao mjesta u ovoj momčadi pogotovo s obzirom na njegove i njene karakteristike. Neka ga što dalje od nas, onakav potez se ne radi sve da ti je i zadnja mogućnost na svijetu.
  • Droljo
    19.9k
    Često bakrar skoči do zg-a. Čak i do maksimira :lol:
  • Sajla
    11.6k
    kak ne kužite, priča o Brekalu je PR stunt kako bi se povela rasprava po društvenim mrežama i kako bi čak i Bobanovi bezrezervni podržavatelji izrazili negodovanje, a sve sa svrhom dokazivanja da u Dinamu nema jednoumlja i diktature i da bi se moglo napisati kako je Zvone poslušao glas naroda :rofl:
  • DrRatoljub
    45
    Ako smo nešto trebali naučiti prošlih godina, onda je to da su emocije sekundarne. Ako uprava misli da je Brekalo dovoljno dobar, trebali bi ga pokušati dovesti. On to sigurno nije, kao što su neki i napisali. Ali vidjeli smo da od velike ljubavi prema klubu nema nista. Prvenstveno profesionalnost.
  • bbbb19
    2
    Boban se ponasa bas rasipnicki s lovom lol
  • vjeko1701
    17k
    Samo me zanima ako ga Zvone dovede rušimo Bobana i fučkamo na svaki potez Brekala ili ne?mrgud

Postoji i nesto izmedu rusenja i bezrezervne podrske. Na svakom je da odluci kaj ce, nismo kult.
  • Zagi
    11k
    Čekaj ak barem jedna glava ne ode krajem sezone, jesmo li uopće igrali?
    Sam bi sjekli ...
  • Marcinko
    774
    Jel taj Zajc nama uopće potreban?Common Sense

Fali ti kreativac u vezi, on je najbliži Baturini, ne znam kakva je sada razina, ali recimo prije 2,3 godine je baš jebački dobar bio, dobar tehnički kao Villar uz to ima i udarac i pas u dubinu, Brekalo se nikako ne uklapa u ono što Kovačević želi od tog jednog klasičnog krila(da širi i igra uz liniju), Brekalo se više voli zabadati u sredinu.
  • Zagi
    11k
    Fali ti kreativac u veziMarcinko

Villar, Miško ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.