• Zg123
    2.1k
    Kolaric veze s hdzom nema i vjerujte mi da je jedan od rijetkih nasih sudaca koji je dogurao tu gdje je bez da je imao ikakvu vezu. Nazalost cini mi se da ga je pojeo pritisak i da se pogubio u svemu tome jer je prosle sezone bas los bio.
  • Izet Hajrović
    6k
    s druge strane, meni su brutalno dobra sva 3 dresa, pogotovo golmanski, najljepši u ligi ove sezone, ali o ukusima se ne raspravlja.
  • Paggini
    62k

Ovaj prvi je degutantan s tom MOL reklamom u šljašteće crvenoj boji, ovim nekim bizarnim uzorkom kockica, ali se razlikuje ton boje s rukava i prsa, tamnije sivo i bijelo, baš je neki teški zajeb. Ove crtice su mi uzas, prije par sezona su imali dobru šemu s njima, kao biljeznica za matku, ali ovo je bas ocaj.

Drugi je najmanje grozan, ali svejesno mi izgleda amaterski.

Ovaj treci je cirkus, vidim da su se povukli tom Dinamovom (i hajdukovom izmišljenom) tradicionalnoscu gradskih simbola na dresu, ali staviti ovako rendom 4 mosta, bez ikakvog smisla, uz te motive tvrđe i katedrale, isto bez ikakvog smisla, očajno, ali očajno mi izgleda. Plus boje od istre hahaha

Baš su teski fail od dresova iskreno, jedino taj drugi u nekoj kombinaciji liči na nešto, al ova dva su bas tragedija
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Sad gledam golmanske, na slici izgleda kao ljuske od sarana? :rofl: Jesu konacno prihvatili nadimak?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k

Ova priča vrijedi dok god smo mi bolji. Da završe na kraju bod, dva ispred onda bi se itekako spominjalo onih 10ak koje im suce poklanjaju već godinama. Samo što bi u tom trenutku bilo kasno
  • Dinamo iznad svih
    269
    a jebemu, nije ni počela sezona a već pričamo o nekakvim krađama, pustimo ta kmecanja tugi s juga ipak su u tome prvaci
  • Jay
    2.3k
    Ovaj drugi Osijekov mi je ok, najbolji od ponuđenog. Treći urlanje. Jadna Istra, mi im uzeli igrače, tovari trenera, Rijeka gospodina nevidljivog Dantasa i šlag na torti Osijek im krade boje.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Svi prigovori, ukazivanja na nepravilnosti itd se u životu rade prije nego se sranje dogodi
  • NORTE
    17.9k
    Jao da ih i Zira i Istra deknePaggini

Kiks protiv Istre itekako očekujem.
    Ispadanje od Zire i nije baš izgledno, ali moguće je i uništilo bi im sezonu prije nego je počela.
  • Toni90d
    2k

Nek ispadnu večeras i izgube od Istre, pa nek renoviraju stadion, tj tribine, dobili su 2 milje €, a posao odrađen za najvise 50 000€.

Hoće li i večeras biti "kome zviždiš"?
    https://www.facebook.com/share/v/19ykXJox3a/
  • FazeN
    417
    Oni još uvijek nisu predstavili Rebića jel moguće ovo haha šta čeka se prvo pojavljivanje na prepunom Poljudu da cijeli Split se trese od pojavljivanja njegovog na velikim ekranima.

Inače završavaju Tovari novog igrača a pošto prate forum očito iz priloženog, neću napisat o kom se radi, napišem tek nakon utakmice a nadam se da tad budu plakali
  • Paggini
    62k
    Cekaju da ako ispadnu od Zire da ublaze sramotu s Rebicem
  • Rex Ramae
    3.6k
    Hoće im biti dovoljan uz Antišu da napadnu drugo mjesto?
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Mila majko monthly pyton. Da su bar peti dio dobri u dovodjenju igraca kao sto su u kmecanju i posamju zalbi sad se nebi treslu pred gzirom kao da dolazi real. Sigurno Erlic im propao, a Jos sigurniji njemac potpisao za drugoligaša . Mozda je zalosno nekome a meni smješnoooooo ,kako ih Karma lagano stize . I petrusenko otisao u osijek. Onaj koji dodje tamo znaj da nema di drugo. Kad i cemer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.