• petkove škarice
    102
    Kad god se ti il bilo tko drugi pitate jel neki dres/stranica fejk, prodite tom stranicom malo. Uglavnom ti je prvi pokazatelj da su svi dresovi iste cijene bio to nike, adidas, castore ili bio to Dinamo, barca, meksiko, liverpool. Jos mozes lako skuzit po tome kaj prodaju retro dresove po cijenama ispod 20€, a takvi originali kostaju po nekoliko stotina eura jer su rijetkost.

Zalosno je da sam kak se lagano zaradi na glupim ljudim jer svi ti dresovi su naruceni iz kine za manje od 15€ a prodaju se za 50 ovdje i ljudi to puse. A dns za 5 minuta na internetu mozes sam pronac sve te kineske stranice.
  • Crni86
    13.4k
    Ljjepa grafika za Nevin rodendan, golmanski dres je stvarno jako lijep.

U desnom doljnjem kutu i najava dLanda
  • Paggini
    61.9k
    golmanski dres je stvarno jako lijep.Crni86

Dres ti je lijep, jel? :smirk:

Te priče prodavaj nekom drugom, "jao kako je lijep dres, kako je visok dres, kako dres ima savrseno oblikovanu čeljust"...
  • Crni86
    13.4k
    haha pa nisu nam nadimci tako slicni da nas tako lako zamjenis moj pađini :lol:
  • Paggini
    61.9k

Nije stavio #nohomo pa ima svako pravo da ga se prozove

Ali fkt je prekrasan dres, i taj i žuti.

Oba dresa imaju prekrasnu bradu...
  • Crni86
    13.4k
    Nije stavio #nohomo pa ima svako pravo da ga se prozovePaggini

Moje isprike kolega, iduci put cu pripazit na ovu kardinalnu pogresku :grin:
  • Mladi Starac
    349
    Pohvale mkt ekipi i za novi newsletter!! Stigao sinoc u inbox.
    Vesele me i ove mistery nagrade a bome se nabrijavam skupit loyalti bodove barem za hoodicu ;)
  • Crni86
    13.4k
    Iz aplikacije

Kako prikupiti bodove?
    Bodove možete prikupiti na razne načine, kao što su dolazak na ulaznice

Ne bi bilo lose popravit.

Ako se prenosi razina od prosle sezone, pretpostavljam da se to odnosi na situaciju kada nisi iskoristio bodove? Ak je tak to je isto malo zajeb, jer je ekipa brze bolje isla trosit bodove ds ne propadnu. Meni je ova ideja super, al se trebala iskomunicirat.

Edit. Sad sam otvorio aplikaciju i mislim da mi se nije nista prenijelo. Ako moze netko ovu tocku malo bolje razlozit s prenosenjem razine i desetine bodova
  • Efes Pilsen
    12k
    Nismo stigli obavit VIP obilazak, ja sam napravio screenshot. Jel to vrijedi jos uvijek iako vise nije u aplikaciji ili je propalo?
  • Sajla
    11.5k
    Ako moze netko ovu tocku malo bolje razlozit s prenosenjem razine i desetine bodovaCrni86

upravo sam otvorio app, tražilo me da aktiviram program vjernosti, prošao sam kroz korake i dobio bodove - 50 za dobrodošlicu, 100 za newsletter, pa imam ukupno 156. s obzirom da mi je od prošle sezone ostalo 65 bodova, ovih 6 je vjerojatno 10% od toga (malo krivo zaokruženo, ali nećemo cjepidlačiti).
    sad još da dodam godišnju.....

EDIT: e da, razina mi je i dalje 4. kad skupim 5001 bod prelazim na razinu 5. očito se to akumulira i ne kreće se u sezonu od nule. bodovi vrijede kroz sezonu, "razina vjernosti" se akumulira stažem. nadam se da će smisliti i nešto vezano uz to pa jednog dana uz razinu X možda budu dodatni popusti, (online) sadržaji i slično.
  • Rex Ramae
    3.6k
    Aktivirao također sve, koja slučajnost ako si u pravu za prijenos bodova od prošle sezone da nam je obojici ostalo po 65 i da sada imamo 156. :grin:
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    meni su nazalost propali bodovi za obilazak stadiona iako sam kliknuo da iskoristim nagradu, ali mi nema qr koda u opciji.
  • NVKOD
    6.1k
    A1 novi sponzor kluba!

Screenshot-20250801-101438-Instagram.jpg
  • badjibadara
    6.8k
    Za sve koji su ranije pitali - godišnja uspješno dodana u aplikaciju.

Preostali bodovi iz prošle sezone poništeni.
    Novost je mali mistery box na 1500, prošlogodišnji dres 3300, hudica 3500, VIP ulaznice 5000, dres potpisani 6000, dok obilazak i vip obilazak stadiona postaju teško dohvatljivi sa 3500/4000 bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.