• Paggini
    61.8k
    On to radi vec godinama, nije mu ovo prvi put, imao je i nagradne igre cesto za dijeljenje fejkova
  • Sajla
    11.5k
    je li to jedan od onih koji su dobili nove dresove na poklon?
  • Droljo
    19.8k
    Sto posto znamo da je fejk?
  • flexXy
    3k

Tom liku dinamozag2 sam vec poslao poruku na instagramu da promovira fejk dresove. Dao sam i dokaz jer znam sa koje stranice ih taj kupuje po slikama koje su identicne. Ocito ga nije briga ili ima shemu sa tim dreshrv di uzima postotak. Kupuju fejkare za 20eur i onda ih preprodaju za 50,60
  • badjibadara
    6.8k
    Nije to od jučer.
  • Guinness
    2.9k
    Sto posto znamo da je fejk?Droljo

Da, po fotki vidiš par detalja da je fejk.
  • Olmic
    5.1k
    Na zalandu se domaci dres prodaje za 90 eura
  • Crni86
    13.4k
    Mozemo li kaj napravit po tom pitanju? Ja cu prvi prijavit oba profila ako cemo dobit nesto sa tim

Isti lik bu onda stavljao u subotu video boysa i plava srca :vomit:
  • NitkoBitan
    29.8k
    Isti lik bu onda stavljao u subotu video boysa i plava srcaCrni86

Ili jos bolje, kritizirao ljude u klubu. Jebali ga njegovi mezimci i ti fejk dresovi.
  • don
    14.7k
    nemaš šta uradit jbg, najbolje da Instagrama briga to. Pun internet je toga
  • Crni86
    13.4k
    pa ne znam bas… to su isto tako autorska prava… jos uz to prodajes fejk robu.

Moze li klub po pitanju takvih stranica sta napravit?
  • don
    14.7k
    pa ne znam bas… to su isto tako autorska prava… jos uz to prodajes fejk robuCrni86

ma svejedno, cili internet je pun toga, od svih klubova. Da se to može tako riješit već bi bilo završeno
  • Hnlovac
    2.8k
    Opet ovaj dinamozag2

Najgori dinamov fanpejđ definitivno
  • miro
    7.1k
    ovo i mene zanima, ako netko zna pliz nek odgovori
  • Crni86
    13.4k
    koliko ja znam, ta stranica nije dobila dresove. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Dobile su dresove osobe samo koje stoje imenom i prezimenom iza svojih stranica. Tu se ne zna tko stoji iza stranice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.