• skener
    5.4k
    Mišić i Mudražija obavljaju slikanje u centru grada u trećoj garnituri. :grin:Salva

A jadni Bakrar čeka u tunelu da se oni vrate da i njega netko poslika
  • NKDZ86
    5k
    čeka u tuneluskener

nek mu neko vikne: iz tunela!!
    bakar ide na bauštelu dalje čim potpiše
  • modri-kibic
    698

Ima sliku u Adidas dresu :cool:
  • NitkoBitan
    29.8k
    Vidio u prolazu iz daljine, imam malu dioptriju pa jbg nisam vidio do detalja, ali najbolji ovogodisnji dres.
  • Jurki
    18.7k
    Mislim da je pametnije trošiti vrijeme i vidjeti kako je Kustošija zaradila na Dinamovom junioru koji ima sada otkupnu klauzulu veću nego nas cijeli prijelazni rokvlatkomarkovic

Mislis na Chelfija?
  • Ludovic IX
    9.4k
    barca vec gleda da utopi yamala negdje i stavi chelfia u prvih 11.

Mali ce prije dočekati da u kustosiji igra prvu ligu nego negdje u ligama petice
  • Sajla
    11.5k
    SN prenose: "Španjolski mediji objavila su detalje novog posla Barcelone i Kustošije. Katalonski gigant platio je 300.000 eura kako bi stekao 50 posto prava na osamnaestogodišnjeg veznjaka Lovru Chelfija.

"Ako budući dogovor bude išao prema očekivanjima, ukupni iznos mogao bi narasti na dva milijuna eura. Nadalje, Blaugrana bi imala dvije godine da odluči hoće li kupiti preostalih 50% od hrvatskog kluba", piše Sport."
  • Goncalo Santos
    287
    Nece on vidjeti Barce, odigrat ce par utakmica za mladu ekipu, na racun toga ce ga za par milijuna proslijediti dalje ko i Fayea, s puno tih "malih" transfera polako krpaju losu financijsku situaciju.
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Nije bitno, bitno je to da je Kustosija (Bara) dobila lovu za igrača kojeg smo mi otpisali, tj. Jedan naš bivši radnik je tako procijenio, boli me kurac hoće li biti novi Messi ili Coric… I tako već nekoliko igrača, Bara je bar “vratio” s Varelom… drugi sudionik akcije je negdje valjda u Francuskoj…

Da
  • Ludovic IX
    9.4k
    Dinamo bi vidio te pare tih ogromnih 300k isto ko sto ih kustosija vidi
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Pa da ok je odraditi kombinaciju da klub popusi lovu, jebes 300 hiljki… mislim 300 hiljki je minimum u ovoj priči…. ali da jebes to…

Mislim po meni treba razapeti ko uzme jebenu kemijsku, ali ok… različiti pogledi na stvari
  • deda
    39.2k
    Nažalost to je ostavština starih vremena, nakon novih razgovora s Barom ne vjerujem da će se takve stvari više događat. Iako, ne lezi vraže.
  • Jurki
    18.7k
    Chelfi u vrijeme odlaska iz Dinama nije bl punoljetan i to je maslo managera. Klub je u tom slucaju potpuno nemocan.
    Barra i starci lakomi za parama, a klinac bu propal.
    Ista stvar je i sa onim malim Pajsarom kaj je otisel u Parmu.
    Vratit ce se obojica za 3-4 godine u Hnl ozivljavati karijere.

Jedino ne kuzim kaj je bilo s Pfeiferom da je izabral Rijeku...oznacen kao neperspektivan ili?
  • Marcinko
    774
    Chelfi je ispao iz prve postave u mlađim uzrastima, niti dobiva pozive mlađih reprezentacija, daleko je on od nekog talenta kakav se činio na prvu i nije jedini takav Barin igrač kojeg je prebacio u Kustošiju jer su ga sustigli vršnjaci koji su izgledali duplo slabije u uzrastu limači i mlađi pioniri. Recimo Lovro Vrban je još jedan dobar primjer.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Koja bi fora bila da Bakrar objavi i Starup i novu slikicu u adidasu i castore dresu, tipa malo Sam se duze zadrzao na ljekarskom al evo me doma ,spreman :victory: :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.