• Medvedgrad
    667
    Isto tako su izvukli da je rokao tako do kasno u noc i kroz cijelu sezonu pa su izvukli tako i nakon utakmica protiv slavena (pobjeda 5:0) pa i kiks protiv lokosa (1:0)Crni86

Kiksevi protiv Lokosa prošle sezone su bili 1:1 te poraz 3:1.
  • Crni86
    14.3k
    omasio jedinicu … slucajno stavio 1:0 umjesto 1:1. Sori
  • ksapi
    5.8k

On nije normalan, al bez zajebancije
  • NitkoBitan
    30.7k
    Na dan gostovanja u Podcastu je igrao Lol do 5 ujutro.

Na pitanje u PI o igranju LoLa kaze tu i tamo :rofl:
    Jos onako umoran nemre izdrzat 3 puna sata pricanja.

Lik nije normalan u glavu i to je cinjenica. Neka njega u Turskoj, tu bi bio samo sve gori i gori.
  • Logistika
    1.5k
    Ma meni je u svemu najjače koji smo mi paralelni svjetovi. Pricaju o tim ugovorima o stotinama tisuca eura onako nonšalantno kao da se radi o 50ak kuna. Kao Zvone mi je rakao "pa cekaj meni to onda nije milijun nego milijun i pol u dvije godine" ...ono ispalo sića neka PO miliona eura ahahhahaah
  • FazeN
    1.5k
    Ovako mi je Tarzan danas odgovorio nakon par poruka i pitanja da prokomentira Dinamo i Petkovića:

"hvala još jednom, ali Bruno je rekao što je imao za reći na temu Dinaa i do daljnjega neće pričati javno na tu temu……pozdrav svim dinamovcima(3 plava srca)
    Ivan Cvjetković"
  • Droljo
    20.4k
    "hvala još jednomFazeN

A za što ti zahvaljuje?
  • plavi72
    1.6k

Ja samo Gavrin nosam,osobito kad u svibnju objavi fritule :lol:
  • Fan
    1.3k
    Košćević potpisao za Karlovac. Pretpostavljam da više nemamo pravo otkupa kao dio dogovora sa Šibenikom u kojem je prije bio?
    Šteta, činio mi se kao netko tko bi iz juniora mogao imati karijeru u Dinamu...
  • ElDorado
    5.4k
    nabijem na qrac takve dinamovce
  • OsamŠest
    6k
    A za što ti zahvaljuje?Droljo

Na podršci Bruni i ZM.
  • vjeko1701
    17.8k
    Obrisana rasprava radi zastite Zone. Suzdrzite se od objave takvih podataka koliko god oni bili javni.
  • Droljo
    20.4k
    Nikad prežaljeni S-Man na klupi počeo utakmicu za Qarabag
  • rokikaciga
    4.7k
    Jel jede košpice?
  • Droljo
    20.4k

Ne, uletio je na tribinu i dere se špice, kikiriki, koštice zanimacija....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.