• ZGBhoy
    1.8k
    Nisu normalni, ovo je bolesno
  • Smotanihaker
    883
    Ja citam i ne vjerujem. "Naime, čitate ovih dana da su razni inozemni klubovi zainteresirani za Livakovića, Gojaka, Petkovića, Oršića... Ne trebamo si lagati, svi ti igrači bi sutra napustili Maksimir u potrazi za inozemnih transferima i većim novcem. Postavlja se pitanje kako igrati i postizati uspjehe s nogometašima kojima je u glavi izlazna strategija?"
    :vomit:
  • Ludovic IX
    9.2k
    Je, Ajax je prodao dvojicu za 160 miliona eura tj tu sezonu ušlo 200 a izašlo 60 miliona za transfere. Dinamo dobio nekih 30 zasad i po tom bi trebao uložiti barem 10 u nove igrače a bit će uloženo 10 u nove jacuzzie
  • Bosna86
    12.3k
    Gojak Genoa 6 milja... Izvor Di Marzio
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Solidni novci za njega, očekivao sam 8, ali i ovo je ok. Ali u pm izgleda da je očito Maminjo mlađi dovio nekakav hint da bude uskoro potvrđena presuda protiv njega i idu sad sve prodat da pokradu šta mogu i onda još da mogu srat kasnije da je Dinamo ništa bez Mamića i da nema uspjeha bez njih iako su oni sve reasprodali...
  • Bosna86
    12.3k
    A gle to smo mi svi ovdje i pričali... Oni godišnje sprže 50 milja, a to je s njim i Gvardiolom ostvareno.... Ako udju u EL, to će biti najuspješnija financijska godina za njih unatoč coroni i nekakav ‘’uspjeh’’ kojim će se hvaliti u sportskim... Sljedeće godine idu reprezentativci i cirkus se nastavlja... Dokad će trajati nitko ne zna
  • Carrasco
    6.3k
    Piše samo da su zainteresirani i da se procjenjuje da Gojak vrijedi 6 milja..
  • Nolifer
    11.9k
    U obrani se ne moramo brinuti. Svi odlaze, Teophile ostaje :lol:
  • ZGBhoy
    1.8k
    to sam već godinama predpostavljal da bu tak došle.

Uništit sve pa poslije u stilu

Jel smo vam rekli bez nas ništa
  • Mali Zeus
    18.8k
    Što je s onim silnim Brazilcima koje gledaju na jubitou, zar je i to presušilo?
  • immerwieder
    1.5k
    nije bilo tako davno,

https://www.vecernji.hr/sport/dominik-livakovic-nitko-sad-ne-zeli-otici-iz-dinama-1295517

ali nakon toga se mali braco jednostavno morao vratiti u klub jer to tako ne ide
  • Nolifer
    11.9k
    Iz menadžerskih krugova stiže informacija da bi bivši igrač Dinama i Celtica Jozo Šimunović mogao postati novi igrač Rijeke!

SN
  • NORTE
    17.7k
    Jozo Šimunović mogao postati novi igrač Rijeke!bbbjura

Super za Jozu i Rijeku. Prodaja Gvardiola najopravdaniji transfer ikad.
  • NORTE
    17.7k
    Kako je krenulo očekujem Belog, Izeta i Menala u Rijeci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.