• FazeN
    260
    Mikić želi na posudbu, da dobije godinu seniorskog nogometa, ali što je tu u pozadini to je drugo
  • Common Sense
    1.2k
    Živković me se nije dojmio i iskreno osobno ne vidim neki veći potencijal u njemu, njega treba negdje posuditi pa što bude.
    Ugovor između Mikića i njegovog agenta istječe iduće ljeto i navodno se to čeka, dugoročno on bi trebao biti zamjena za RPGa i rješenje za desnog beka.
  • E46
    1.7k
    samo me zanima koji bek starta, nekako mi sve vuče da ce Valincic krenit.
  • Haza
    10k
    Neću puno, nisam pratio temu, ali ukratko.
    1. Sukob između Bobana i Šikića je na vrhuncu, nije za očekivati u narednom vremenu suradnju Dinama i Lokomotive. Bobanu najviše smeta što je Šikić javno hvalio Mamića, i što je u nekom društvu pred više ljudi srao po Bobanu.
    2. Legendarni sportski direktor Marko Marić prelazi u sportski sektor Sarajeva. Da nije žalosno, bilo bi smiješno gdje nam slavna prošlogodišnja ekipa ide.
    3. U transfer Marka Bulata se upleo osobno Zoran Mamić koji je obećao Marku da će mu on naći klub koji će mu dati 700k plaće godišnje. Poljaci su u međuvremenu povećali inicijalnu ponudu koju Marko misli prihvatiti, ali dogovor klubova nije gotov, jer Rakow nema namjeru platiti veliku lovu za odštetu (neće to biti možda ni blizu 1 mil eura). Alternativa Rakowu je Fabijan Krivak, ali su ponudili samo 500k eura za njega, nešto više bi dali za Bulata.
    4. Generalno su se Mamići vratili poslu, pa tako prodaju i Niku Jankovića iz Rijeke, s kojim Zdravko još od ranije ima sklopljen građanski ugovor. Offtopic je, ali čisto da znate da je zlo i dalje budno. Inače je Zdravko u odličnom odnosu sa stricom Bulata.
    5. Mali Mikić i Horvat nisu u planu za seniore ove sezone, iako, Horvata svi hvale da je odličan. On će do zime biti u juniorima, odbio je posudbu u Kustošiju. Što se tiče Mikića, garantiram da je Bobanu u facu prenio na prvom razgovoru da ne želi na posudbu, kasnije se smekšao kad je vidio da se zaletio. Škegro njega ne koči, iako njemu je u interesu da ga sad proda i nešto zaradi, jer iduće ljeto prestaje suradnja Mikić/Škegro. Mali trenutno pregovara s više menadžera koji će izgleda za neku manju lovu otkupiti prava Škegre na njega, trenutno pregovara s onom karikaturom Mujičićem. Mikić bi definitivno trebao na posudbu, nadam se da će i otići.
  • Paggini
    61.2k
    Sukob između Bobana i Šikića je na vrhuncu, nije za očekivati u narednom vremenu suradnju Dinama i Lokomotive. Bobanu najviše smeta što je Šikić javno hvalio Mamića, i što je u nekom društvu pred više ljudi srao po Bobanu.Haza

Nije da mislim da s Loksom treba poslovati pod svaku cijenu, ali jel ovo istina? Jer ako je, dosta banalan i po Dinamo štetan razlog za prekid suradnje. ;(
  • Pacho
    2.8k
    Dinamo iznad svega (osim Bobanovog ega)
  • Droljo
    19.6k
    Po meni ništa od mikića u seniorima. Takvi u pravilu ne uspjevaju kod nas. Previše i pre dugo se priča, pregovara, igra fm-a i pokvarenog telefona da bi išta od malog ispalo, bar u dinamu. Nije da to želim ali čini mi se da bude tak.
  • FazeN
    260
    Priča se da je Marić odbio aktualnog prvaka BiH Zrinjski il je to samo patka koju pričaju u BiH da njegov dolazak u Sarajevo prikažu većom pričom? To mi je poslalo nekoliko ljudi iz BiH.
    A što se tiče Mikića nije da ti ne vjerujem, ali ja mislim da njegov ugovor sa Škegrom traje do 2027. godine. Iako po meni je kočenje igrača ako odbiješ posudbe za njega jer ga želiš prodat u Hajduka da uzmeš nešto love. Samo moje mišljenje.
    Ispravi me slobodno, drage volje
  • Peškaman
    7.4k
    Priča se da je Marić odbio aktualnog prvaka BiH Zrinjski il je to samo patka koju pričaju u BiH da njegov dolazak u Sarajevo prikažu većom pričom? To mi je poslalo nekoliko ljudi iz BiH.FazeN

Sumnjam da tu ima ikakve istine jer sve poslove oko sportskog sektora u Zrinjskom drži Šulenta, ako se to može uopće i nazvati sektorom, on dogovara,odlučuje.
  • FazeN
    260
    Zato sam i pitao Hazu jer je vjv upućen bolje jer mi ne drži vodu nikakvu da je mogao u Zrinjski
  • Goncalo Santos
    285
    Ako se ne varam mislim da je gospon @deda napisao jednom da ce se poslovanje bivseg SD temeljito istraziti u klubu. Spominjem to jer mi je nevjerojatno da nakon svega necasnoga sto je u Dinamu napravio, da taj covjek ima ponuda da nastavi raditi u nogometu i to u klubu koji pokazuje sve vece ambicije kao Sarajevo.
  • rokikaciga
    3.4k
    Sad od mene teorija zavjere...je li moguce da glava operira u Sarajevu pa postavlja Marica kao svoju marionetu?
  • Goncalo Santos
    285
    Maric nije njihov igrac, vec Zajecov. Prije nego ga je Manenica smjenio Skender i Zajec su se borili za njega.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    U Zrinjskom samo Šulenta može imat ikakav upliv u sportsku politiku. U pravu je @Peškaman
  • FazeN
    260
    Hvala hvala na odgovoru, i ja sam gledao da mi je to skoro nemoguće pa vidim da je Haza upućen pa da ga pitam. Jer baš mi je smiješna priča bila da ga je htio i Zrinjski, nije mi vodu držalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.