• Droljo
    19.5k
    Ljudi. Kog boli kurac za stojkovića? Ako mi oderemo sve kak treba? Vjerojatno nije tako kak ovaj peder priča ali i da je. Jel Stojković iznad kluba?
  • FazeN
    184
    Poanta podcasta danas nije jel Bruno laže ili ne. Poanta je da je čovjek iznesao ovo o Dabcu i Stojkoviću i dao medijima gorivo da šikare po Dinamu idućih nekoliko dana. Sezona počinje i on ovo napravi? Bespotrebno, mucki i pokvareno.
  • ElDorado
    5.1k
    Ja sam prošle godine tu napisao da smo taoci Brune Petkovića pa me se linčovalo uz par iznimki
  • Crusades
    17.3k
    Ti i tvoji pajdasi niste vecina a ti to vrlo tesko mozes shvatit.DiddyGuela

Dokažite nam suprotno :smile:

Nešto vam baš i ne ide
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Kada je taj isti Petkovic u svom stilu oprao Jarnija je bio kralDiddyGuela

upravo mu se ispričava :rofl:

Kako vrijeme podcasta ide tako se lik sve više čini maloumnim

shvatili smo da nemaš vlastito mišljenje, tebi bi i kurva prodala poštenje
  • ŽacZgb
    297
    Potvrdio da je zakasnio na sastanak (uopće nebitno 3 ili 30 minuta),potvrio je i da ga je Zvone tražio da živi sportski i kao kapetan da bude primjer mladim igračima,na kaj je on tražio 7 dana da razmisli…
    Sve ostalo kaj je pričao nakon potvrde toga kaj je Boban rekao je zbog povrijeđenog ega.
    Nemoj zaboravit na kraju pozdravit ove kaj si na trgu pozdravio.
  • DiddyGuela
    4k

Nebitan si deckic. Pa tko bi se tebi dokazivao? :rofl:
  • rokikaciga
    3.4k
    Imam odredeno misljenje jer ne kreiram osobno i nogometno mislienje iskljucivo na temelju novinskih clanaka ili poluinformacija sa Zone. U relativno sam dobrim odnosima sa vise osoba koje imaju sportske funkcije u nasim prvoligaskim klubovima pa neke stvari znam koje su ocito oprecne u odnosu na ono kaj se iznosi van. Glup primjer ali tu sam potvrdio da je Pajaziti potvrden i dogovoren jos u lipnju, isto kao i Garcija, a govorilo se nekoliko puta da nista od toga... I skoro sve info koje imam nisu vezane za Dinamo. A i to kaj ponekad imam zadrzim za sebe.

Jebiga, cijeli zivot sam u nogometu, krecem se po raznim terminima, ZG stadionima, volim gledat glupave utakmice i upoznas puno ljudi u nogometu...neki ovdje nisu u zivotu udarili loptu na skolskom (ne mislim tu na tebe ili nekog konkretno) pa misle da su popili svu pamet svijeta.
  • Crusades
    17.3k
    ne moraš se meni ništa dokazivat, dokažite se da ste većina :wink:
  • Zagreb1992
    2.5k

Tebe baš jebe taj početak sezone hahah ..Ako je ekipa jaka u glavi neće im ništa poremetiti ovo kao ni ljudima u klubu
  • Mr Anderson
    13.1k
    Nadam se da će sad neki iz kluba izletiti i objasniti kako je Petko trenirao i kako se ponašao na treninzima i općenito. Nikad nije slovo o tome napisano radi kluba, a siguran sam da je dosta ljudi osim mene to čulo. Pa da se vidi tko je licemjer.
  • Marc
    496
    Cijeli podcast Shit of the day
  • Dani Olmić
    1.9k
    dosadan si majstore - ovo je moje misljenje, o cem trabunjas? Budala bi bio da dode u javnost sve lagat - U turskoj je, priprema se, sumnjam da mu bas to treba
  • ElDorado
    5.1k
    Istina je da je da je Boban njemu i prije sastanka rekao dase mora izlječitibi proći prave pripreme. I svi znamo na šta je mislio i potpuno je bio u pravu. I tu je dečka pukao njegov ego.
  • Droljo
    19.5k
    Ali koja masovna kolicina licemjerja na ovom mjestu. Kada je taj isti Petkovic u svom stilu oprao Jarnija je bio kralj i legendaDiddyGuela

Da zato što je bio u pravu i imao sve nas iza sebe i bio jedan od nas. Sad nije u pravu i igrač je nekakvog gencebirglija i nek si puši kurac! Nek turcima prodaje pamet. Imao je priliku...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.