• FazeN
    324
    bravo, gledam podcast i baš to mislim, da Ademi dođe ovakve stvari čuli ne bi nikad. I da je istina sve što Bruno priča(a nije!), iznosit stvari o našem SD i jednom od najbitnijh igrača Stojkoviću i unosit nemir, je dno!
  • ElDorado
    5.1k
    ok. Stari ti imas jednu percepciju ja drugu i kul.
    Ja mislim da je ovim razgovorom pokazao da je apsolutna istina sve sto se pricalo i koje informacije su dolazile. I pri tom ne mislim na medije
  • Noel
    14.2k
    Kakva je ovo smišljena akcija protiv Dinama pet dana prije početka sezone. Tolko očito iz kojeg djela "svijeta" dolazi naredba za ovaj performans. Večeras i sutra će se nastavit medijska podrška ove akcije rušenja Dinama.
  • dinon7
    1.9k
    Običan glumac.
  • Zagreb1992
    2.5k

Tog istog Petka se prije par mjeseci iščekivalo na terenu , a sad pljucaona ..ajde ne biti licemjeran...Boban fino nakon svega ovog ako je laž može tužiti na sudu i amen
  • ElDorado
    5.1k
    Zakasnio je Bobanu na sastanak jer nije spavao od tuge?! Daj molim te
  • NitkoBitan
    29.7k
    Boban fino nakon svega ovog ako je laž može tužiti na sudu i amenZagreb1992

Hvala Bogu da je istina.

Tog istog Petka se prije par mjeseci iščekivalo na terenuZagreb1992

Trenutak ocaja. Nikad Petko nece bit onaj stari.
  • DiddyGuela
    4k
    Ali koja masovna kolicina licemjerja na ovom mjestu. Kada je taj isti Petkovic u svom stilu oprao Jarnija je bio kralj i legenda a sada kada je opet u svom istom stilu oprao Bobana je rusitelj Dinama. Ma ne, tovari su za neke ovdje gospoda.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Iskreno sumnjam da Petkovic bas laze i izmislja ... Realno bi bio umno poremecen ako bi izmisljao i lagao u javnom otvorenom podcastu a tocno zna da je Boban govorio o njemu u svom intervju....ova tema je dosta zakuhana bila u medijima itd..Nemogu si zamislit da Bruno bas trazi rat sa Bobanom i Dinamom i da bas udara neke izmisljotine - On zna da je Boban inteligentan i da ovo slusa ili ce saznat
  • hardek
    5.3k
    Nije ovo rekao :rofl:

Da ovi dole imaju para pomislio bi da je dobio šušku za ovo gostovanje.
  • don
    14.7k
    kakvi teoretičari zavjera ovdje... Fanscinantno.
  • Crusades
    17.3k
    većina ga je nakon Trga prekrižila, ovo je samo kap koja je prelila čašu
  • miro
    7.1k
    Šteta za ovo večeras, baš glup osjećaj imam...
    Kao što je netko reko, istina je vjerojatno negdje u sredini, ali Petko nemre prebolit da ga više nema u ovoj priči, tako se meni to čini
  • Mali Zeus
    18.9k
    izvrsna usporedba.
  • DiddyGuela
    4k

Ti i tvoji pajdasi niste vecina a ti to vrlo tesko mozes shvatit. Dinamo je puno vise od jedne tribine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.