• nwankwo646
    1.3k
    Ovakav razgovor ka Bruno i Boban nema ko nije vodija s nekim od bliskih osoba ali to ne bude u novinama, Zvone je triba drugačije, a ovaj također.
  • hardek
    13.6k
    Nemam želudac za gledat, šta je rečeno za Stojka?
  • Dani Olmić
    2.4k

Da je Boban rekao da Stojkovic nema mjesta u prvih 11 Dinama
  • rakurs
    3.4k
    Nemam želudac za gledat, šta je rečeno za Stojka? — hardek

"Boban mi je rekao za Stojkovića da je divlji igrač koji ne može igrati za Dinamo. To neka se zna. Nije baš demokratsko ozračje u Dinamu, to se sve vodi odozgo."
  • FazeN
    9.5k
    Boban mu je rekao navodno da Stojković ne može igrat u prvih 11, da je divlji
  • Dadox
    1.5k
    da mu je na razgovoru rekao za Stojkovića da je divlji igrač i neškolovan i da kaj bu on vodio igru
  • Noel
    25.6k
    Dabac mu je nekakav zapisničar. A Vlatka Peras i Mirko Barišić su mu giganti. Zašto ne kaže da su to kuharica kava nosačica kuverti i mumija Zdravka Mamića? Kako bi te netko pametan opleo u sekundi samo da preko puta ti ne sjedi ovaj jazavac Stjelja.
  • ElDorado
    15.7k
    nije njemu rekao nego je novinar kao napisao i onda je to istina
  • NitkoBitan
    40k
    Klub se sabotirao iznutra na terenu, vrlo moguce.
  • hardek
    13.6k
    Hvala svima :lol: vjerujem da to i je istina, ali takve stvari se stvarno ne iznose u javnost. Bio si kapetan kralju...
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ja sam shvatio to kao da igra "divlje" i da se tako nemre u Dinamu, a ne da nije igrač za Dinamo. Ima ipak razlika i to je skroz legitimna izjava
  • Pacho
    21.7k
    Ovo za bipolarni poremecaj mu nije trebalo, ali ne vidim problem u tome da iznese svoju stranu. Opet ponavljam, meni je drago da smo se razisli i podrska Bobanu za tu odluku, ali da se ne lazemo, bez potrebe je posrao Petkovica. Moglo se rec "nismo se dogovorili, zelimo mu sve najbolje" i dovidenja. A ako vec iznosis detalje koji su dosta nezgodni za drugu stranu, onda jebiga riskiras da i oni iznesu prljavi ves.
  • DiddyGuela
    7.1k

Pa jel ti slusas sta covjek prica? Boban je rekao za Dabca da je zapisnicar. Sta mlatis teorije zavjere ko tovari na facebooku?
  • rokikaciga
    18.8k
    A lagano je pljuvat po Bruni
  • Noel
    25.6k
    Izlazite samo iz ormara jedan po jedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.