• Marc
    496
    Bruno postao si klaun. Da te citiram.. ljudi koji ovo pricaju o klubu kojeg kao vole par dana prije pocetka sezone su klauni.
  • Bosna86
    12.3k
    Znao sam da je glupan ali i mene je uspio iznenaditi… Zatvorio si je vrata kluba za sva vremena, a vrlo moguće si je i metu na glavu stavio
  • don
    14.7k
    daj ne sramoti se i izbriši post dok nije puno ljudi vidilo.

nadan se da će svi prodat utakmice poput Petkovića.
  • Droljo
    19.5k
    Jel prelazi iz najboljeg igrača u povijesti u grobara kluba? Pitam za prijatelja...
  • dinon7
    1.9k
    Jel razmišlja i jedne sekunde koliki je klaun kad se ovako ružno podsmjehuje?
  • Noel
    14.1k

Ljubi te Petković u pubičnu kost.
  • recikaj86
    651
    Ego ti je veći nego bilo kaj, pao si nam svima u očima sad
  • hardek
    5.3k
    Sad kada vidim koliko ga je ovo pogodilo, s obzirom na njegovu narav, čudi me da nije otišao kod južnih rivala za osvetu
  • Mali Zeus
    18.8k
    Lijepo se popišao po svojoj reputaciji. Ajd da prica samo o razgovoru ali ove priče o diktatoru Bobanu i da ga ide vrijeđati je dno dna.
  • rokikaciga
    3.4k
    Ja cu samo prenjet misljenje jednog sportskog djelatnika jednog naseg prvoligasa....Zvone radi jeben posao ali mozda je neke stvari prejako prerezao

To mi je receno prije cca 3 tjedna, mozda sam i spomenuo ovdje. Tko zna o cemu se tu radilo da je zasluzio takvo misljenje ali ocito nije svima sve sjelo.
  • Doktor Kunić
    5.2k
    +387 63 ### ### riješeno šefe.
  • don
    14.7k
    i tebe u 6 hnl trofeja. Sve redom ih proda. Teoretičari zavjere poput dice od 13 godina
  • Droljo
    19.5k
    Ljubim te u pubičnu kost.Noel

Venerin brijeg?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Nek se javi tajnici koju je prošlo ljeto pozdravljao.
  • Dadox
    584
    Očekivao sam njegovu verziju,ali ovo “rekao je za Stojkovića” i “ Dabac je ovakav” he na nivou djeteta u osnovnoj školi.Nije ti to trebalo Petko…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.