• Marc
    496
    Meni je ovo pre loše, nezz kaj da velim, voli on svoje pare, a ne Dinamo.. meni je ovo baš odvratno ovakvo očigledno obračunavanje preko leđa Dinama… nezz šta da kažem.. iskreno nisam niš drugo od njega ni očekivo..
  • mosad
    1.6k
    Bruno povedu Ivu u tursku ako se još niste rastali
  • Dudu 9
    827
    Ona zahvala Vlatki je kurac za ovo, kakvo govno od lika.
  • Pacho
    2.8k
    Meni je drago da je otisao, jer smo vec lagano postali njegovi taoci, ali ne mislim da sve ovo izmislja. Ne vidim zasto pi bo defaultu bio lazov.

S druge strane, ovo "zelim Dinamu sve najbolje" bas i ne ide uz ovaj nastup.
  • badjibadara
    6.7k
    Bome je Zvone jebeno skenirao klub prije dolaska.
  • dinon7
    1.9k
    Taman i da nemam nikakvu emociju prema Zvoni,
    zdrav čovjek može zaključiti samo jedno nakon ovog Bruninog izlaganja. Frajer je teško govno. Ljudski odron.
    Ovakve stvari iznositi i unositi totalni nemir u nešto što navodno voliš?
  • hardek
    5.3k
    Bruno kao Bruno, sasvim slučajno odabrao termin za gostovanje u podcastu 5 dana prije početka sezone. E Bruno, Bruno, ko te ne zna skupo bi te platio
  • ElDorado
    5.1k
    Sad patetika o Ademiju. Klubovi kudasu otisli najbolje govori o njima.
  • Noel
    14.1k
    Ovo je samo dokaz tko je i pod čijom zapovijedi uništavao klub iznutra i namjerno gubio utakmice u HNLu.
  • FazeN
    184
    I da je istina sve što Bruno priča I DA JE ISTINA, čemu 5 dana prije početka prvenstva ovako pričat? Unosit nemir u Dinamo. Užas.
  • rioda
    9.4k
    Trebalo ga odjebat nakon govora na trgu, ovo su sad samo posljedice te pogrešne odluke
  • Pacho
    2.8k

Kao prosle sezone na skoljci i rujevici?
  • Crusades
    17.3k
    A sad čekamo i ljubitelje "senatora" da skinu maske
  • ElDorado
    5.1k
    Sad sam siguran da su se trebali pozdraviti proslo ljeto kada se o tome razmisljalo a Jakir je to presjekao
  • Noel
    14.1k
    Zvone mi je porastao o očima još više jer je pokazao mrš na vrata dotičnom glumcu. Daj potez je u maniri skoku na policajca. To je bilo mrš ne samo Petkoviću nego i zdravkoljubizmu u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.