• Droljo
    19.7k

Ak je tak nek odmah ide u juniore ili barcu. Kud god hoće...
  • NitkoBitan
    29.7k
    Kakvi Barcini imaginarni bonusi. Ovog se prodaje za 15-20 milijuna fiskno minimum minimuma. Treba zajebat Barcu ionako nikad nemamo direktnih poslova sa njima.
  • Jima
    328
    Koja je njegova jača strana? Lijevo ili desno? U Sloveniji je igrao lijevo, protiv Ukrajinaca desno. Za Sesvete ne znam.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Mali ima realne sanse uzet dobre minute kod nas . Mozda Bara je goci, ali ima nos za igrace . To je skuzio i Zvone. Mislim i nadam se da on nije zadnji koji ce zavrsiti kod nas . Samo po puno boljim uslovima za klub u buduce. Treba rijesiti i Belinja pod hitno. Da potpiše ugovor ,da se polaze obostrano povjerenje a ne strah da ce nas zajebati
  • rokikaciga
    3.5k
    Malo sam pogledao Varelu bolje i mislim da su nam krila "tanka" jer Zvone vidi u Vareli jednog od nositelja igre. Mali je do sada uvijek jedan od najboljih na terenu kad god je zaigrao. Okomit, drzak, inteligentan. Moguce da zacementira mjesto na krilu do Bozica.
  • Droljo
    19.7k

Teško. Dijete je to još. Zadnjih pola sata ili max drugo poluvrijeme dok su suparnici malo umorniji. Ali svaku tekmu mu treba dati priliku. Tako bude ojačao.
  • rokikaciga
    3.5k
    Nema veze kaj je dijete. Mali je zvjerka i po mojoj procjeni ce se dogoditi ovo kaj sam napisao, samo da ne bude ozljeda.
  • Droljo
    19.7k

Nema on snage za ozbiljan seniorski nogomet u oba smjera 90 minuta. Niti ne treba imat. Polako treba sa malim.
    Uglavnom, bumo videli...
  • rokikaciga
    3.5k
    Ma zato sam i rekao do Bozica zacementirano mjesto. Nebu u prvih 5 kola imao 450 minuta odigranih. Ali dok ude u ritam, dok mu se muskulatura, tetive i ligamenti naviknu na profi nogomet i tempo. To bu druga stvar.

Makar je on znao igrat za juniora i za pionire u jako kratkom periodu.

Ali velim, samo da se ne ozljedi jer se radi o potencijalno jako ozbiljnom igracu.
  • scooniepenn
    5.3k
    Mene je mali oduševio iskreno, jer nema niti jednu vidljivu manu. Naravno da treba još razviti duel igru i defanzivu, što nije čudno kad dečko ima 16 godina. No, s druge strane, ima i nevjerojatnu brzinu i eksplozivnost, dribling, jako dobru tehniku i ne samo pozitivnu drskost, već baš instinkt ubojice. Vidi se da se nikoga ne boji i da ide direktno u protivnika, a to su odlike koje ga mogu dovesti do neslućenih visina. Ono što je, također, jako pozitivno je da kad uspješno probije suparničkog beka ne drži glavu dolje, već točno gleda koji je suigrač u najboljoj poziciji i zna dati kvalitetan pas (ukoliko nije pozicija za šut). S njime se nema što čekati, on mora ulaziti najmanje po pola sata za početak, jer ne vidim koji ga bek u našoj ligi može jedan na jedan zaustaviti, bez obzira igrao desno ili lijevo. U kontekstu fizikalija treba još naravno ojačati, ali za dijete od 16 godina on je već sada zvijer.
  • Orc123
    12.7k
    Meni jedino defanzivno jos tanak i nema fiziku jos da moze drzati ritam duze od 30-45min.....mislim na ritam za seniorski nogomet......polako se mora s njim i dozirat ga ali da u njemu vidim ogromno pojacanje, vidim......
  • Keyser Soze
    15.1k
    Kad će se znati kakav je deal s Barcelonom za njega? Navodno se tu situacija promijenila dolaskom Bobana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.