• Kwedi
    3.9k
    Sportske, Sportske!

Kupite Sportske!

Pomozite Hanza mediji, protiv pdf izdanja!

Sportske, Sportske...

https://we.tl/t-K3ocM4UVjK

23.9.2020.
  • Beli
    156

Kwedi, svaka ti dala. Svako jutro Zona je prvo sto otvaram i citam Sportske.

Btw, referirajuci se na clanak Nicote, dosada. Vjerojatno nema o cemu pisati pa random temu izabere... i mogao je navesti par imena koja bi mogla biti 'novi dragulji' :clap:
  • Beli
    156
    Da odradimo posao za novinare Sportskih. Evo liste igraca koji bi mogli biti 'novi dragulji' u iduce 2-3 sezone. Naravno, uvijek se moze dogoditi neki Jozo Simunovic ili Marko Gjira.

Vratari: N.Cavlina (DIN2), Zadro (U19)
    Stoperi: M.Zivkovic (U17)
    L.bek: F.Brekalo (U19), Klancir (U17)
    Z.vezni: Tomek (U19), Duvnjak (DIN2)
    O.vezni: Julardzija (DIN2), I.Saranic (U19), M.Baturina (U19), Vasilj (U19)
    Krila: Crnac (U19), Kanizaj (U19), G.Rukavina (U17)
    Napadac: Barisic (DIN2), Culjak (U17)

Ostali koji bi mogli iskociti u prvi plan: R.Jurisic, Jurcec, N.Jankovic, Karrica, T.Krizmanic, I.Vidovic, Alghoul, Novak-Stanko, Lukanic...
  • Kwedi
    3.9k
    Vjerojatno nema o cemu pisati pa random temu izabere...Beli

to me smeta kod SN-a.

okej, režimski novinari.

al da im je najveći domet tekst o transferima kaj im netko šapne iz kluba, baš užas.

imaju jaku firmu iza sebe - da recimo u tjedan dana naprave ovakav raspored tekstova:

1. ponedjeljak - taktička analiza utakmica prve i druge momčadi, intervju s igračem prve momčadi
    2. utorak - intervju s bivšim igračem i intervju s igračem druge momčadi
    3. srijeda - intervju s nekim iz kluba [kuharica, oružar, Plavko, Zoki, Lessi, Mirko, Vlatka, Amra, Krešo, Iva, Miro, Stojan, Kafe und Kolač...]
    4. četvrtak - intervju s igračem, najava novog kola, crtica iz povijesti tipa iz koje firme je Zdravko nabavljao stirpor za sjedalice ili koliko goblena mjesečno Božica uspije napraviti...
    5. petak - povijest, statistika, poznati igrači u jednom i drugom klubu protiv protivnika koji igraju plus pressica ko najava utakmice
    6. subota - utakmica, izjave igrača, trenera, kako su igrali, bla... najava druge HNL i nastupa druge momčadi
    7. nedjelja - druga momčad - utakmica, izjave igrača, trenera, kako su igrali, bla... prva momčad "Šutalo vrijedi 50 milijuna" i sl.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ko hebe bratta ko cigana. Dajte najte.
  • NORTE
    19.7k

Automatski sam pomislio na Modrića koji je transferiran mjesec dana prije Eura. Baš mi je u glavi to da se gotovo nikad nije prodalo igrača netom nakon velikog natjecanja, iako ruku na srce nije baš da smo imali nekog prvotimca repke ili kvalitetu kao sad Livakovića i Petkovića. Gledajući tvoj spisak slabo se i prodavalo unatoč "guranju u repku" a i činjenica je da igrači u pravilu dobe pravu priliku u repki tek kad zaigraju vani. Petković je dokazao da je superkvaliteta i igrač za udarnu postavku repke, kao i Livaković i bila bi šteta da odu prije Eura. Za Gojaka slično vrijedi, ima kvalitetu, igra za repku i ima priliku otić na Euro. Evo to su 3 igrača na testu 'prodaja prije Eura', tim više što je s razlogom odgođen, tržište tek treba ojačat nakon njega.
  • Infinity
    19.5k
    A gledaj. Modrica se jeste prodalo par dana prije prvenstva, al imaj na umu da je Modric bio i na SP u Njemackoj. To je ono sto sam govorio za Vrsaljka. Mozemo ga uzeti za negativan primjer kao igraca koji je otisao pred veliko natjecanje, ali mozemo gledati i kao pozitivan primjer kao igraca koji se u slucaju Vrsaljka zadrzao godinu, a u slucaju Modrica zadrzao cak dvije godine nakon sto je s reprezentacijom bio na velikom natjecanju. I Modric i Vrsaljko su u Dinamu igrali kao igraci s iskustvom EP/SP. Meni je to pozitivnije nego guranje da ih se odmah proda, mada se ruku na srce Modric trebao zadrzati jos barem 2-3 mjeseca. Nekako sumnjam da je za njega bilo vise ponuda i da su sve izgledale bezveze u odnosu na onu iz Tottenhama, pa su se bojali da veca nece stici, a i da ce Tottenham odustati. Cisto sumnjam da se Mamic tad nije mogao dogovoriti s Modricem, jer su se ocito sve dogovorili.
  • Mali dioničar
    18k
    Modrić je sam sebi osigurao transfer partijom na Wembleyu za 3:2 tak da je bilo teško očekivati ga i nakon Eura u Dinamu. Iako da, imao je ugovor na 10 godina pa nije bilo ni nemoguće.
  • Infinity
    19.5k
    Istina, on je vec bio na transfer listi, ali pricamo o tome da ga se moglo zadrzati dok Euro ne zavrsi pa onda pregovarati. Cisto sumnjam da ovi to ne bi napravili ako se mogla nanjusiti bolja ponuda.
  • Mali dioničar
    18k

Bi sigurno, ali meni se čini da su svi mislili da je na vrhuncu i moći i cijene tada - demoliranjem Lamparda i Gerrada na Wembleyu, studeni 2007. Vjerojatno su smatrali da bi mu cijena pala ako bi Hrvatska ispala u skupini koja realno nije bila teška.
  • Kwedi
    3.9k
    2uzp3uoevc2bq8hj.jpg
    Koja dramaturgija u naslovu :lol:

Evo i SN-a, 24.9.2020.
    Attachment
    1_PDFsam_7673 (24M)
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ostali smo mi zadnju nadu davnih dana, zato i navijamo za Dinamo haha
  • ZGBhoy
    1.8k
    Hvala na jutarnjoj lektiri
  • Infinity
    19.5k
    On tek sad skuzio da je navijanje za Dinamo mazohizam?
  • Kwedi
    3.9k
    meni je apsurdniji ovaj dio "točka puknuća"

igrat će grupu eurolige, od transfera će završit godinu na nuli ili plusu, momčad je i dalje pet razina iznad konkurencije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet