• sport
    5k
    -
    Dinamo ima širinu kadra i to je njegova najveća snaga. Naravno, puno je novih igrača i nije lako odmah to sve uigrati i posložiti na besprijekornu razinu, no jasno je da Dinamo ima momčad za koju je samo povratak naslova prvaka u Maksimir uspjeh i ostvarenje zacrtanog cilja. Dion Drena Beljo je ozbiljan igrač, glupo je uopće trošiti riječi na njega. U krajnjoj liniji, prijateljska utakmica protiv Sesveta ili nekog drugog nije uopće presudna u cijeloj priči jer Beljo je za ovaj novi modri sastav vrhunsko pojačanje. Ono što sam rekao za Belju mogu gotovo isto apostrofirati i kada je u pitanju škotski stoper Scott McKenna. Vidi se u svakom potezu da se radi o školovanom, kvalitetnom igraču koji će sigurno biti jedna od ključnih karika u obrani Dinama sljedeće sezone. Uostalom, zato je i doveden. Bez obzira na poraz, pohvalio bih i našu momčad, pogotovo za prvo poluvrijeme. Nakon toga do izražaja je došla klasa i individualna kvaliteta našeg domaćina. Zahvalio bih se Dinamu na gostoprimstvu, a nama je sav fokus na pripremama u sljedeća tri tjedna kako bismo dvoboj s Rudešom i početak nove sezone u 1NL dočekali potpuno spremni - istaknuo je sportski direktor Sesveta Siniša Rožman.
  • Dadox
    584
    Prije nekih mjesec dana sam ovdje napisao mišljenje frenda koji živi u Austriji i igra tam amaterski za Vinlofa.Usporedio ga je sa Ibanezom.Sada čitam da ga i Ibanez uspoređuje sa sobom.Ovaj moj se ogradio doduše u stilu još je mlad pa će valjda s godinama dobiti defanzivnu stabilnost koju Lučo nikad nije ulovio…Dakle,,brzina i krasna lijeva noga,ali bi natrag moglo biti problema.
  • badjibadara
    6.7k
    Sada čitam da ga i Ibanez uspoređuje sa sobomDadox

Prije nego je stigao u Dinamo, Lucho i jos dvojica argentinaca bili su ponudjeni Sturmu. Luco kao napadac...
    Vinlof je skolovani bek, mlad i sklon amplitudama, zato ga i treba istrpjeti, a lakse je kad ima iskusnjare pored sebe.
  • BPAM
    307
    Svi živi prenjeli da su SN objavile kako je Zajc raskinuo s Fenerom i stiže u Maksimir.
    Al ja ne vidim tu objavu na webu od SN...
  • rakurs
    1.7k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/u-dinamo-je-stigao-nespreman-ali-bit-ce-vazniji-od-svih-pojacanja-igrac-za-barcu-i-real-preuzima-palicu-15607892

- S tim da bi se u tom dijelu trebao uskoro priključiti još jedan veznjak s mnogo iskustva i utakmicama u nogama, Miha Zajc (31), slovenski reprezentativac.

Mislim da se referiraju na ovo.
  • Crni86
    13.3k
    A tko zna mozda su sn u meduvremnu i malo izmjenile tekst.
  • mali M
    8.2k
    Prije nekih mjesec dana sam ovdje napisao mišljenje frenda koji živi u Austriji i igra tam amaterski za Vinlofa.Usporedio ga je sa Ibanezom.Sada čitam da ga i Ibanez uspoređuje sa sobom.Dadox

Svaka čast tvom frendu al ovo kaj smo ga gledali psr pripremnih je meni već za dva koplja iznad Ibaneza. I taktički i tehnički... Lučo je znao trčati i odalamiti po lopti... I to je to
  • crophantom
    1.2k
    I novinarima dobizdili tekstovi o RPGu, sad Kulenovic donosi bitnu odluku i potencijalno odlazi.
  • NKDZ86
    4.9k
    koliko glup i jadan moraš bit da napišeš u članku da Kule ne želi bit treći napadač, pa ko je drugi, smijurija :rofl: i da dođe abu bakar, taj će bit treći valjda, kakvi jadnici čovječe, čudo
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Kule i ako ikad ode ,nece Otici sto je na klupi,ili druga ili treca opcija. Nego sto nu pun k ovih dnovinara i njihovih clanaka svaki bogov dan. Govna i Kosta drugo. Pustite decka na miru vec jednom
  • Nolifer
    12k
    Friganu propao transfer kod Jakira
  • OsamŠest
    5.9k

Fino bi sjeo na desno krilo..
  • Mandelinho
    687

Bit ce izjava da mu nisu doveli Frigana, Radeljica, Fruka… :rofl:
  • YasutoWakizaka
    240
    Hull ima zabranu transfera. Nikad nisu ni imali šanse. Smiju dovesti samo slobodne igrače.
    S obzirom da se spominje po novinama, naravno "rekla kazala", prodaja Kulenovića.
    Kupnja Frigana s tim novcima ne bi bila loša opcija?
  • Dadox
    584
    ne kažem,ali vidjeli smo i nekoliko iskakanja u defanzivi koja su neodoljivo podsjećala ne samo na Luču nego sve naše lijeve bekove u zadnjih ohoho
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.