• Orc123
    12.7k
    Jel to opet Dadic uvrsten na listu sudaca za 1.hnl ? Ja ne mogu vjerovati.,...strasno
  • Nogo
    8.6k
    GNK Dinamo je u nevjerici primio vijest da se g. Toni Dadić, koji je u prosincu prošle godine odlukom IO HNS-a izbačen sa svih sudačkih lista, početkom ove sezone vraća u prvu skupinu sudaca te će moći suditi dvoboje HNL-a, Prve NL, Druge NL, završnice HNK-a te utakmice svih mlađih kategorija.

S obzirom na poznate razloge zbog kojih je g. Dadić izbačen sa svih sudačkih lista, a koji predstavljaju teško kršenje Kodeksa ponašanja, GNK Dinamo smatra da se ovom odlukom dovodi u pitanje integritet cijelog sustava te se stvaraju nepotrebne javne tenzije, posebno u okviru HNL-a.

GNK Dinamo se nada da će HNS pravovremeno ispraviti propust i tako omogućiti svima miran početak nove nogometne godine.
  • don
    14.6k
    bravo, bravo, jedno veliko bravo Dinamo! Tako se to radi.
  • reziser
    7.6k
    Iskreno, nadao sam se nekom priopcenju od kluba i drago mi je da je upuceno javnosti i hnsu. Jer ta odluka o vracanju na liste je van svake pameti.
  • Kermit
    616
    Pitanje je tko ga štiti, jer da nema nekog jakog u HNS-u ne bi se sigurni vratio.

Ako ga ne maknu i na nekoj tekmi nama delegiraju onda klub treba razmisliti o tome da se povuče s terena.

Samota HNS-a, valjda su mislili da je prošlo dovoljno vremena da nitko nece služiti.
  • Droljo
    19.3k
    Nebu taj sudio ništ. Bacili su probanac i gotovo.
  • Crni500
    20
    Zanimljivo kak sad stoji pored imena Toni Dadic da je sudac iz Krapine,a do sada je bio sudac iz Zagreba. Po tome bi mogao suditi utakmice Dinamu bez beda.
  • Mihael2305
    212
    Evo našo sam na nekoj grupi ovo

PROVJERENO: klub Hajduk je zaprepašten javnim obraćanjem Dinama protiv sudaca točnije protiv vraćanja Tonija Dadića na listu sudaca.
    Ukoliko HNS reagira na Dinamovu objavu, Hajduk VEĆ ima spreman odgovor i oštro će osuditi HNS i odgovor Dinama te i povratak Brune Marića.

Dakle ova vijest je provjerena! Puštena mi je od bliskih ljudi, što znači ako je moglo do mene doći, došlo je do HNS-a sigurno. Hajduk je odmah reagirao i pustio prijetnju da ukoliko HNS reagira na Dinamovu objavu, oni će se odmah oglasiti i osuditi sve. Liga nije ni počela a pritisak se već radi s Juga. Ja znam da dosta navijača Dinama se vodi onom "gledajmo samo sebe a pustimo ove s Juga nek kmeče", ali ne znam jeste svjesni da Dinamo nema više nikakav utjecaj u savezima? Ovo je jedini način da se čuje Dinamov glas..Bravo za Dinamo i javnu objavu!
  • serbus
    5.2k
    Veća je sramota da on nije dvije,tri odgojne u Dubravi i da mirno šeće Zagrebom zbog svojih dijela a ne to kaj bi opet sudio.
  • NVKOD
    6k

I onda netko očekuje da drukam za tovarčine u Europi. Neka guba ispadne čim prije da čim manje zagađuju medijski prostor, ionako previše kmeču. Gdje bi došli do moram svaki dan do kraja siječnja gledati kako "velesile" iz andorske lige prijete Mordoru. Nek se koprcaju u svojoj nemoći i milijunima u minusu.

NIKAD više im ne bi pružao ruku pomirenja, zvao ih na ručkove, praviti se gospoda pred njima. Taj vlak je odavno otišao i jedino što treba je udariti po njima iz svih oružja. Tovarska hobotnica se proširila u sve pore društva, počevši od medija, HNS-a pa do Vlade. NIKAD više im ne bi omogućio više od 5 % kapaciteta Maksimira koji je mininum pa nek se plaču kao mala derišta koja jesu.

Količina proljeva i mitomanije u komentarima je na granici psihički oboljenih ljudi i tako ih treba tretirati jer to veze s razumom nema uopće. Prvo što mi pada na pamet je ono rušenje torte Maksimira na svadbi. Pa to je bolesno!!

Gaziti po njima gdje god se stigne, a prvo i osnovno, gaziti ih na terenu. Nema stajanja, nema opuštanja.

Dabogda sve izgubili!
  • reziser
    7.6k
    Prije par dana sam rekao da nas ocekuje jos veci pritisak na suce ove godine s novim predsjednikom NO. Nenadano je krenulo s Dadićem. Cirkus prije pocetka lige :worry:
  • Marcinko
    771
    Ukoliko HNS reagira na Dinamovu objavu, Hajduk VEĆ ima spreman odgovor i oštro će osuditi HNS i odgovor Dinama te i povratak Brune Marića.Mihael2305

Super, dvije muhe jednim udarcem.
  • BBB Sibenik
    6k
    Ne mogu virovat da ga je HNS opet stavija na listu. SRAMOTA, dobro da smo se javno oglasili oko ovog i triba izvršit maksimalni pritisak. Jer da je suprotna situacija napravili bi prosvjed na rivi, al za nas nogometni savez neman rici PRČIJA
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ma vjerojatno je obećao da će se lijepo ponašati i rekli su mu ajd ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.