• cron1ck
    1.8k
    Feel Tilen
  • Laugreano
    4.5k
    [img]http://bbb.jpg google photos high quality resolution
    Vojkova pjesma je bila inspiracija za ovu poruku.

• Infinity
    19.1k
    Kad se sjetim dok su iz pasteta iskakala mozda 2-3 podcasta, pa se tu imalo sta i za pogledati. Danas svaki klosar koji nije mogao naci posao je pokrenuo neki podcast i sere u kameru. Ne pamtim kad sam pogledao ikakav podcast, pogotovo dobar. Podcasti su me razocarali do te mjere da mislim da bi i Zonin bio jako, ali jako los i negledljiv/neslusljiv.

Bio sam nekad zagovornik Zona podcasta, ali se cvrsto nadam da do istoga nece doci nikada. Podcasti su postali smece i jedno takvo smece pod imenom Zona bi samo lose utjecalo na ugled Zona foruma.
  • Zagi
    10.9k
    Čuo sam ovo kaj je kolega linkao malo dolje. Nisam imao pojma kak se lik zove.
    Rep i to domači mi je toliko nezanimljiv da je to teško objasniti, a A1 je jednostavno, sranje.
    Hiperprodukcija žestokog šabanizna.
  • mali M
    8.1k
    ne razumijem zašto misliš da bi i Zonin bio smeće. To što se otvorilo masu retardiranih podcasta ne umanjuje sve ine kvalitetne koji još uvijek postoje i dalje su najgledaniji/najslušaniji... Ne drži ta teorija vodu, kao da kažeš da će i Dinamo postati gadljiv zbog kmečavaca i trovača iz Splita, Osijeka ili Rijeke...
    Kakve veze imaju nekvalitetna smeća sa nečim dobrim...
    Malo mi to zvuči kao da si ti izgubio volju i vjeru da može postojati nešto dobro, jer naravno da ispravnim konceptom, kvalitetnim voditeljima i sugovornicima te pričom već odskočiš i pojedeš sa gledanošću 95% ispred ostalih kvazi podcasta..
  • Filip85
    375
    Ratko mi je kreten teski, ne mogu ga ni minutu poslusati.jedan u nizu

Jednom sam napisao u komentarima da bi najbolje bilo kada bi stalno gostovali Lošo i(li) Kekić, jer tad šuti ko zaliven, sluša i ne upada u riječ.
  • ElDorado
    4.9k
    Jučer je Kvasina pričao nešto o zapošljavanju u Dinamu. Nije baš bio jasan ali se moglo zaključiti da je riječ o mjestu PRa o kojem su tu isto forumaši nešto pisali. Izgleda da je i on bio jedan od kandidata jer je zvucao prilicno razocaran iako to bas nije htio priznati. Uglavnom jako je razocaran nacinom izbora.
    Iskreno ne bi ga ni ja zaposlio na to mjesto, a mislim i da ideja da to bude neki novinar nije uopće dobra.
  • Crni86
    13.1k
    Koja je uopce razlika pr-a i glasnogovornika? Da li ima tu preklapanja ikakvog? Da li smo do sada ikad imali pr-a ili je sve odradivao glasnogovornik?
  • ElDorado
    4.9k
    nismo. A razlika je poprilična i zapravo kod nas niti jedan klub nema pravog PRa. Po meni trebalo bi uzet nekog mladjeg, obrazovanog i potrudit se da se razvija po uzoru na organizirane EU klubove. Taj posao je puno širi. Gladnogovornik je sada kao Bošnir ak se ne varam. A i on mi se čini nedorasao svom poslu.
  • Crni86
    13.1k
    sad ce neki mislit ds provociram, ali pokusavam samo razumijet.

Meni se pr cini kao neka mjesavina glasnogovornika i direktora komunikacija koje vec imamo? Ili se varam?
  • ElDorado
    4.9k
    PR bi trebao obavljati cjelokupno obuhvatni posao predstavljanja kluba prema javnosti, to ujljučuje i merch i razne happeninge, pa i software o kojem se diskutiralo, klupski kanal itd itd. Ne znam niti ja naravno sve detalje ali glasnogovornik je samo mali segmentić toga.
    Vrlo ozbiljan posao kako god.
  • gaTeDZG
    1.9k
    Bruno Petković u Podcast Inkubatoru! Bože, samo ne Stjelja voditelj...
  • Dudu 9
    778
    Nadam se da će Filip voditi, jer ako bude Stjelja to se neće moći gledati od količine ulizivanja, i pokušaja da istakne kako su on i Petko frendovi.
  • gaTeDZG
    1.9k
    "Dobro, ti i ja znamo sve o tome ali daj da podijelimo i gledateljima"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.