• Droljo
    19.2k

Bar 500k eura i ušteda na plaći do kraja ugovora.
  • NVKOD
    6k
    Izvor: Index

Bulat na odlasku

Marko Bulat odavno je na spisku otpisanih igrača u Dinamu. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u belgijskom Standardu koja nije najbolje prošla. U ovom prijelaznom roku odbio je već nekoliko ponuda. Sada su se pojavile nove, iz Grčke i Turske. Bulat je došao u Dinamo u zimu 2021. godine za 2.2 milijuna eura. Transfermarkt ga danas procjenjuje na dva milijuna eura.

Mi smo Bulata već prodali u Arabiju, sad opet u Grčku i Tursku. Kako će tete iz računovodstva sve to stići proknjižiti?
  • Zagi
    10.9k
    Znači ti i ja ništa. Momčad ništa. Teta u računovodstvu malo posla.
    Kaj smo u financijskim dubiozama? Nismo.

Nigdje nije niti natuknuto da se traži igrač za bilo koju od dvije desne pozicije, dakle nije da si oslobodio mjesto u proračunu za novog igrača.
    Desno nismo baš tako dobro pokriveni.
  • Droljo
    19.2k

Ma sve to stoji, ali ako te resurse i minute možemo pametnije uložiti zašto ne? To što se ne priča ne znači da se ne traži nešto...
  • Zagi
    10.9k
    Ne znači niti da se traži.
    Nek potpišu novog igrača i nemam problema sa odlaskom Špike, dapače.

Do tada, njegov odlazak je samo gubitak rotacijske dubine.
  • Crni86
    13.1k
    Nigdje nije niti natuknuto da se traži igrač za bilo koju od dvije desne pozicije, dakle nije da si oslobodio mjesto u proračunu za novog igrača.
    Desno nismo baš tako dobro pokriveni.
    Zagi

Sve lijepo, sve top. Samo mi reci koliko minuta je spikic na pripremama odigrao kao desno krilo?

A koliko su svi ostali (lisica, topic, stojke)?
  • Zagi
    10.9k
    Ništa ali nakon 5 ili koliko već sezona znamo da može. Ne dobro ali korektno.
    Topić ne vjerujem da će se naigrati, Stojković stvarno nije desno krilo. Pogotovo nije linijsko krilo , a to Kova traži.

A situacija oko RPGa je nejasna.

Ponuda nema,a isplatiti ga bi bio čisti gubitak bez ikakavih benefita.
  • Crni86
    13.1k
    sve je meni jasno kada govoris iz svog nekog videnja spike i kako bi ti poslozio ekipu, ali ljudi u klubu ga ocito ne vide kao desno krilo, odnosno tamo je po svemu sudeci tek 4. opcija. Ne vidim zasto bi ga se onda zadrzavalo.

situacija oko RPGa je nejasna.Zagi
    To prema novinama. I ne bi me uopce cudilo da ovim clancima bildamo malo cijenu spiki, ili spikin manager placu s klubovima s kojima pregovara. Spika je tak dobar da ostaje… mhm, nakon 2 solidna poluvremena na desnom beku …
  • Droljo
    19.2k
    Nek potpišu novog igračaZagi

I onda se opet dovodimo u situaciju da potencijalni klub zna da je ovaj otpisan i neće platiti. Pa dosta smo igrača dali rijeci đaba i još im plaćali razliku u plaći ili isplatili u šusu da bi prešli tamo. A nemam pojma. Bumo videli
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Više se potrošilo rijeci i nakon 5 godina na špiku u svakom transfer Roku nego na ojedu i despodova zajedno. Pa nemogu vjerovati da Jos uvijek ima neko ko misli da Špikic treba biti dio Dinamova momcadi. Prije bi gledao Obilinovica na desnom krilu nego špiku . Covjek je 5 godina tu. Ima tehniku ,ali glavu nema. Kod njega je i danas dan svaka Sansa zatvori oci pa opali i sta bude . Panika Majka. Varelu radije gurati i dati mu minute
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ja vjerujem da njega Rijeka nebi uzela ni da im platimo
  • Zagi
    10.9k
    Zato im u prvoj igra Menalo.

Nemrem vjerovat da danas zastupam Špikinu stranu ali kaj je tu je.
    Pretjeruje se u pljuvački, opet.
  • Cif
    439
    niti malo se ne pretjeruje čak su kolege suzdržane
  • rokikaciga
    3.3k
    Nije Spikadona toliko los koliko neki naglasavaju, ali definitivno nije igrac za Dinamo. Za nekakav Osijek, Istru - da.
  • CastAway1986
    3.6k
    Špikić moze igrati u prvih 11 u svakom HNL klubu osim Dinama !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.