• NVKOD
    6.1k
    Mauro Perković zabio gol glavom za 2-0 u pobjedi Cracovie nad Bruk-Bet Termalicom. Ovo mu je treći gol u poljskoj ligi u 600 odigranih minuta!

Definitivno ne bi otpisivao Perkovića na zimu kad se vrati s posudbe. Kad god je igrao na stoperu u Dinamu, posao je uvijek odradio vrlo dobro, nešto manje dobro na beku... ipak mu je bek neprirodna pozicija. Čovjek je stoper po vokaciji.

Neka se izbori za poziciji, ionako nam fali lijevonogih stopera. McKenna, Perković, Galešić, Dominguez, Jakirović... e to je prava škvarda stopera! KTC uloga mentora, a Živković nije kvaliteta.
  • marcio amoroso
    43.7k

Samo nisi napomenuo da je ušao sa klupe.
  • Fan
    1.3k
    Definitivno ne bi otpisivao Perkovića na zimu kad se vrati s posudbe.NVKOD
    Jako su male šanse da se vrati. Imaju opciju otkupa.
  • rokikaciga
    3.3k
    Nekaj se i Maura pita. A ako Zvone i Kova odluce da ce konkurirati za prvu ekipu dovoljan je jedan razgovor da Mauro otkanta Poljake i ostane u Zagrebu
  • Izet Hajrović
    6k
    Meni je Perković isto jako drag i zazivao sam njegov povratak, ali u ovakvom rosteru više ne vidim mjesta za njega. McKenna je kao ljevak svakako prva opcija, a tu je i Jakirović koji dolazi i trebao bi skupljati minutažu kad je to moguće. Perković bi itekako imao smisla kad bi se odlučili na formaciju s 3 stopera pa bi tu imali kvalitetnu širinu s njim, ali čisto sumnjam da će se to dogoditi, iako bi nam to najviše odgovaralo. Povrh svega, ne ovisimo sami o sebi, pita se nešto i Cracoviju ako imaju opciju otkupa.
  • Fan
    1.3k
    Nekaj se i Maura pita. A ako Zvone i Kova odluce da ce konkurirati za prvu ekipu dovoljan je jedan razgovor da Mauro otkanta Poljake i ostane u Zagreburokikaciga

Bez obzira na to što je Zvone sada ovdje, način na koji je Dinamo postupio s njim, da sam ja on, ne bih blagonaklono gledao na klub.
    Također, s obzirom na broj stopera koje trenutno imamo, i lijevih i desnih, za njega sigurno nema mjesta.
    Mislim da je realno da na njega zaboravimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.