• plavi72
    1.6k
    Crveni karton Livaji i savez i onaj Slovenac govore da nije bio!?
    Prvo je "zaštićeni" uhvatio za glavu i kosu igrača Šibenika pa ga pustio(ne znam jeste li to bahato čupanje vidjeli),a onda iz čista mira udarac,a znam da ga ne bi dobio da nije zadnje kolo,ali po meni čisti crveni,bahato,arogantno još govori sucu idi gledaj,nije.
    Kad netko kaže isto mu kad mi nismo prvi tko je,
    meni nije,ne volim Riječane,ali fritulaši bez titule... puno mi je lakše :cool:
    I da spomenem guranje Baturine ,čisti jedanesterac,ali "intezitet" smiješno,s dvije ruke ga ometa,nije kazneni.
  • Nogo
    8.6k

VAR linija na utakmici Lincolna i zvezde :rofl:
  • Hebimir Strašni
    133
    Posudili VAR tehniku od HNLa
  • Izet Hajrović
    6k
    "Nakon što je zbog neprimjerenih privatnih poruka koje su objavili Bad Blue Boysi u prosincu prošle godine odlukom IO HNS-a izbačen sa svih sudačkih lista Toni Dadić se početkom ove sezone vraća u prvu skupinu sudaca što znači da može suditi dvoboje HNL-a, Prve NL i Druge NL te Završnice HNK-a i mladeži"

Nacional, post na Facebooku.
  • vjeko1701
    16.8k
    Bome na kraju drakonska kazna... :groan:
  • flexXy
    3k
    Koja je to hrpa da ne kazem cega. Kao da se trude svake godine prouzrocit sto veci kaos i netrepeljivost prema sudackoj organizaciji.
  • vjeko1701
    16.8k
    Hoće biti barem minimum minimuma razuma pa da neće suditi Hajduku?
  • reziser
    7.6k
    ako je to tocno, a bojim se da je, svaka njegova utakmica, kome god sudio ce se gledati pod povecalom.
    jel on kao takav moze suditi Hajduku? Dinamu? NE!

kazem da ce ove godine biti nevidjena hajka na suce, krenuvsi od prijatelja s juga i njihovog predsjednika nadzornog odbora.....
    ako su prosle godine bili povlasteni....ove godine ce biti jos gore...
  • Droljo
    19.5k
    Koji su to debili. Sreća pa sam na nešto promila pa mi je dost ravno sve inače bi izgovorio svašta. Pa jbti pm jel jednom ne možeš primjer napraviti i odjebat takvog kretena. Jel trebao netko od naših stradat dok nosi transparente doma jebem im sve!?
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ovo je po meni u najmanju ruku poprilično kontoverzan potez HNS-a. Zar stvarno nemamo sudaca i onda mora suditi ovaj Dadić nakon onog skandala? Čudno kako se sada ne javljaju djelitelji pravde iz Splita ili samoprozvani jedini zdravi klub koji ne proizvodi crnilo i medijski cirkus.
  • Izet Hajrović
    6k
    Zar stvarno nemamo sudacaTeofil Kateran

Čini se da smo stvarno slabi po tom pitanju:

"U odnosu na početak prošle sezone u elitnoj skupini sudaca više nisu:

- Toni Dadić, Fran Jović, Tihomir Pejin, Jakov Titlić i Mario Zebec

dok su u elitnu skupinu promovirani:

- Ivana Martinčić, Patrik Pavlešić i Ivan Vukančić

Titlić je degradiran u prvu skupinu, a Jović, Pejin i Zebec u sustavu ostaju kao VAR suci. "

Prema ovom, Jović, Pejin i Zebec više neće suditi na terenu, bit će samo VAR suci kao i Bebek.
  • Sajla
    11.4k
    Dadić bi se sam maknuo od suđenja da ima imalo morala i zrno soli u glavi. Ali da to ima, ne bi ni radio ono zbog čega je maknut. Ovo kompromitira sezonu koja još nije ni počela. Ako stvarno bude tako, to je nevjerojatno glupa odluka.
  • reziser
    7.6k
    nije mi jasno, ako je brisan sa svih lista prosle godine, od kud se odjednom pojavi na listi sudaca prve lige?! brisan si....ajmo od najnize lige.
    Ta odluka (ako je tocna) je nevjerojatno glupa i kako Sajla kaze, kompromitira sezonu prije nego je pocela....
    ja ga ne vidim na sluzbenoj stranici HNSa
  • Zg123
    2.1k
    Ne znam sta vas to cudi za hns tako je i Culjak maknut s prve lige pa svejedno moze biti u varu, Vidulin isto maknut pa onda opet vracen kao var itd itd. Svi su oni tu preko veze i stite se, ove suspenzije su samo predstave za javnost
  • reziser
    7.6k
    jedno je biti "maknut" zbog greske na utakmici, dobijes par tekmi nesudjenja i ajmo dalje nakon isteka kazne
    Tadic ,koliko sam informiran, je brisan s liste...a to je druga stvar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.