• Zagi
    10.9k
    To sam i mislio. 11 bodova u ligi prvaka je novi minimum.
    nije i dovest će do nepotrebnog razočarenja
  • marcio amoroso
    43.6k
    Sa učinkom od prošle sezone iz lige prvaka i možebitnim prolaskom dalje bi skupili 3 boda za grupu, 6 bodova za 3 pobjede, 2 boda za dva neriješena i 2 boda za top 24. To je već 13 bodova. Za to smo mislim u stanju.
  • Zagi
    10.9k
    Biti ćemo pot 1 pretpostavljam. Zadnja je prošle sezone u pot1 bila Slavija , a mi imamo veći koeficijent.
    Evo da smo bili umjesto njih:
    Dinamo - Ajax
    Frankfurt-Dinamo
    Dinamo-Fenerbahce
    PAOK-Dinamo
    Dinamo-Malmo
    Ludogorec-Dinamo
    Dinamo-Anderlecht
    Atletico-Dinamo

Koliko je to bodova?
  • vjeko1701
    16.7k
    Malo xD

Rekao bi konzervativno - L, L, D, D, W, W, D, L
  • bbzg
    113
    U Europskoj ligi ako si među prvih osam dobiješ šest bonus bodova, ukoliko si u šesnaest četiri, a među 24 dvawolfgang14

Napisao sam vec u topicu Europski koeficijent al budem i tu.

Ovaj gore dio nije tocan, samo prvoplasirani na kraju grupe dobiva 6 bodova. Nakon toga se smanjuju bodovi sa svakim mjestom za 0.250. Znaci drugoplasirani dobiva 5.750, treceplasirani 5.500 i tako dalje, sve do 24-plasiranog koji dobiva 0.250 bodova.

Znaci svaki bod i svaki gol u grupi je bitan za koeficijent.
  • hardek
    5.3k
    Najvažnije je da te i ždrijeb pomazi za ove domaće utakmice. Ako tu iz potova izvučeš slabije ekipe na konju si
  • bbzg
    113
    Zdrijeb je jako bitan, posebno za 3. i 4. pot.

Ovo je trenutno stanje potova:

• Zagi
    10.9k
    Malo xD

Rekao bi konzervativno - L, L, D, D, W, W, D, L
    vjeko1701
    27. mjesto i ispadanje.

Slavia je ostvarila 1/2/5 . 5 (7 za koeficijent) bodova i 30. mjesto
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ne znam sad jel moj dojam ali kao da je prijašnjih sezona bilo više slabijih ekipa. Ovo mi grdo zgleda
  • Zagi
    10.9k
    Jako je to natjecanje dečki.
    Jebeno jako.
  • NKDZ86
    4.8k
    Liga šampiona za sirotinju, nije to Mickey mouse liga
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ma ne Mickey mouse, nego kao da fali ipak nekih 3, 4, 5 malo slabijih ekipa. Doduše vjerojatno će i bit, projekcija se radi da prođu svi favoriti
  • Dani Olmić
    1.9k
    Kad je izvlacenje?
  • Filip85
    374
    Već sam jednom napisao, ako te ždrijeb ne pomazi prošlogodišnja LP može izgledati kao kamilica....možeš dobiti svih 8 protivnika iz liga petice u teoriji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.