• Pacho
    2.6k

Pardon. Letimicno sam procitao i nisam vidio taj dio.
  • Noel
    13.8k
    Ide mi se na šekret od tih ki bi da bi članaka.
  • Slush
    971
    S kojim plasmanom bi bili zadovoljni, da je "realan"?

Za mene osobno 4-3-1, sta bi moglo biti dovoljno za top 8.
  • rokikaciga
    3.3k
    Nakon proslogodisnjih 0.00000001% da s onim brojem bodova ne prodemo dalje....ne zelim vise nista kalkulirati

Utakmicu po utakmicu i s punim srcem navijat za Dinamo
  • Zagi
    10.9k
    To znači, primjerice, da će Dinamu trebati sedam pobjeda u grupnoj fazi od osam utakmica, što je gotovo nemoguće. Plavi će tako svoje bodove morati tražiti u nokaut fazi. U Europskoj ligi ako si među prvih osam dobiješ šest bonus bodova, ukoliko si u šesnaest četiri, a među 24 dva. Kasnije se u eliminacijskom dijelu dijele dodatni bonusi za prolaske dalje.wolfgang14

To naravno ne znači ovo kaj je index napisao, po običaju.
    7 pobjeda je prvo mjesto te samim time 14 + 6 (prvih 8) = 20 bodova
    Prošle sezone 8. Rangersi sa 4/2/2 su samo u grupnoj fazi po ovoj računici zaradili 16 bodova .
  • Zagi
    10.9k

Slush

To realan score? Kak?
    To bi bila najbolja euro sezona ikada, bez premca.
  • vjeko1701
    16.7k
    Neloš članak ali opet par velikih propusta. Prvo napišu da za 14.000 treba 7 pobjeda a već par rečenica dalje pišu o bonus bodovima za top 8, 16 i 24. Samim time za 14.000 ne treba 7 pobjeda. Štoviše, skor 7-0-1 bi donio 14.000 + 6.000 i samim time bi se daleko nadmašio najbolji koeficijent ikad.

Mislim da bi neki skor 3-3-2 (12 bodova) bio dosta za top 16 (prošle sezone taman na granici) i donio bi 13.000 kaj bi značilo da nam onda fali samo još remi do 14.000. Ako se momčad dobro posloži, sve klikne i izvučemo neki srednji ždrijeb, 3-3-2 ne bi trebalo biti nedostižno.

Al o tome kad za to dođe vrijeme. Ajmo mi dobro krenuti u HNL. Uigrati se, napuniti samopoudanjem pa europa kaj donese - donese.
  • wolfgang14
    2.6k

Slush

Slazem se da bi 4 utakmice mogli pobjedit.

Za mene je 4-2-2 nekako najrealniji ishod, 14 bodova fino, ne znam koji bi bili. Tu negdje bi na granici plesali između top 8 i 16.
  • Droljo
    19.2k
    Ajmo mi pobjedit svaku sljedeću i bodovi će doći sami...
  • Filip85
    374
    To realan score? Kak?Zagi

Ako nas posere ždrijeb možemo do 7 pobjeda, ako ne posere možemo završit grupnu fazu i sa 7 poraza.

Po meni ova euro sezona je jednako važna kao i domaća. Zato se nadam da smo 100-ni u HNLu do prve euro tekme.
  • Slush
    971

Ako smo imali u LP 11 bodova, ne vidim zasto ne imati 15 u slabijem natjecanju.

Pa mi smo Dinamo.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ako osvojimo imamo skupine LP
  • Slush
    971

To te ja pitam!!!

Edit: jos onda igramo Superkup da uzmemo jos jednu europsku kantu. :cool:
  • Droljo
    19.2k
    Ako osvojimo imamo skupine LPTvrdica McTvrdi

Zanimljivo. Onda svakako treba ići na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.