• dumitrumitu
    1.6k
    Zašto je Špikić među napadačima, šta niste čuli da nam je on novi bek?
  • Crni86
    13k
    kriva slika stoji kod blazevica
  • bbb medimurje
    4.2k
    Evo kritika i za marketing od mene
    Nema slike potpisivanja kapetana
  • Sajla
    11.3k
    Evo kritika i za marketing od mene
    Nema slike potpisivanja kapetana
    bbb medimurje

sve je bilo dogovoreno ali je rekao da ima "bad hair day" ;)
    btw. za one koji su bili na obilasku stadiona - jeste skužili da Miške ima na svom mjestu u svlačionici magnet "češalj za ćelave"? :rofl:
  • Droljo
    19.1k
    I filtere u vrećici?
  • prefontaine
    3k

Štapići za uši, yebemte ćorava
  • BBBaranja
    3.8k

I meni su na prvu izgledali kao smoking filteri :lol:
  • hardek
    5.3k
    Uopće nije iskorišten taj hype oko najvećeg ulaznog transfera u povijesti kluba. Ima već 10 dana da je Beljo doveden, daj snimi ga na treningu barem 30 sec objavi angažiraj malo narod.

Ne mogu si zamislit ono da Real Madrid kupi nekog za rekordan iznos i onda 10 dana ne koristi to za stvaranje hypea. Takve stvari povećavaju prodaju dresova i ostalog mercha, nabrijavaju ljude za start sezone itd.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ne volim radit usporedbe s ciganima niti ih spominjat, al pogledajte malo kako su iskoristili dolazak Arnautovića, nešto slično se moglo napraviti s Beljom jer se radilo o transfer sapunici koja je sretno završila + bit će najskuplji ulazni transfer.
  • Filip85
    361
    se moglo napraviti s BeljomKeyser Soze

Da baca dresove navijačima kao Prosinečki :)
  • jedan u nizu
    14.2k
    Negdje se potaknulo pitanje d+ aplikacije, pa tu prenesem svoje misljenje.

Prije godinu ili vise se ovdje pisalo o novoj aplikaciji, koja bi sjedinila opstale aplikacije, ili je to barem bila neka ideja. Nakon toga je dosla nova gnk dinamo aplikacija koja radi sa programom vrijednosti i to.

Ali meni je to i dalje lose. Dinamo + nikad nisam instalirao, a ovu aplikaciju koristim samo za pracenje bodova realno. Da li ima jos koja aplikacija ne znam

Volio bih kada bi postojala doslovno jedna aplikacija za sve, sa razlicitim 'zonama' pretplatnika.
    Ossnovni dio je besplatan, a onda ako zelis uci u neke druge segmente aplikacije, imas neki paywall.

Sve na jednom mjestu, sve super pregledno, pa cak i webshop kada bi se ukomponirao u to bilo bi super. Nisam pretjerano IT pismen, pa ne znam da li je moguce da aplikacija ima osnovni dio i webshop dio (a da te webshop ne vodi na link na webu, nego da je 'about you' ili 'zaalando' tip).
    Takoder i dio za ulaznice, da se preko toga kupuju, a ako se ne varam tovari imaju tako nesto (??)

Udes, listas vijesti, citas novosti, vidis sve info o klubu, sta te zanima. Besplatno mozes pogledati sazetke utakmica i neke presice prije/poslije utakmica.
    odes na ulaznice, i vidis koje ulaznice su dostupne, kupis ih preko app, a do tada se nadam da ce se moci kupiti i ulaznice za par utakmica unaprijed.
    Odes na '+' dio i tamo imas eksluzivni sadrzaj, malo vise intervjua, prenose prijateljskih utakmica i tekmi mladih kategorija, i sve sta se sada planira sa dodatnim sadrzajem.
    Odes na webshop, kupis si nesto, narucis.

To mi je neki mokri san aplikacije da imas sve na jednom mjestu.
    Svjestan sam da bi to bio monstrum od aplikacije, i nez da li je sve izvedivo (sa shopom) ali mislim da bi svi koristili tu aplikaciju.
    Mislim da bi i tu puno puno vise ljudi otislo na pretplatu i eksluzivni sadrzaj, jer malo malo ces naletjeti na neki dio gdje moras upgradeati profil, pa ces ga na kraju i upgradeati. Ovako kada su odvojene app nista te ne vodi na to da platis vise.
    Dogadanja u klubu zadnjih godina ukazuju da je interes velik, i ako sam dobro ubrao, preko 2000 ljudi je zbog prijateljske platilo d+. Ako sadrzaj bude bolji, to bi bio i veci broj, a ako bi to bilo vezano u toj osnovnoj, ogromnoj aplikaciji, vjerujem da bi broj bio i puno puno veci.
    Uz preko 600k pratitelja na fb i jos na drugim mrezama, mislim da je klub dovoljno marketinski jak i sa jos vecim potencijalom da se neki takav monstrum i napravi.
  • Toni90d
    1.9k

Monstrum od aplikacije u svakom slučaju, ali da je to moguće napraviti, bio je primjer prošle godine, kad je član foruma, napravio takvu aplikaciju i ovdje je prezentirao. Gdje je zapelo, zašto se ta baza nije mogla iskoristiti pojma nemam.

GNK Dinamo aplikacija, često zapinje, nemogućnost povratka preko tipke (korisnici androida) nego povlačenjem, slično kao kod iPhone.

Dinamo + o sadržaju je sve ispričano, sama aplikacija ima bugove, prvi i oku najvidljiviji je taj da svugdje stoje neki trokuti sa uskličnicima. Opcija razvoja za ostale TV sustave ili prebacivanje slike sa mobitela na TV.

Iskreno očekujem da će klub do kraja ove sezone napraviti i pravi iskorak što se tiče područja IT i marketinga, u nadi da kad nešto rade i napraviti vrhunski posao ili bar profesionalno do kraja, a ne po naški (tu je nek se nađe, pa kako radi šta ima veze)
  • don
    14.6k
    odličan prijedlog, ali ajmo iskreno. Je li misliš da smo mi u stanju napravit takvu aplikaciju? Mučimo se sa osnovama, a ne sa tim.
    Ionako nema ljudi, kako kažu. A kamo li za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.