• xavier
    12.1k

Ja sam cijelo vrijeme mislio da će Andrić.

No ovo još nije dogovoreno. Kako si i napisao, Rijeka stvarno pazi na svaku lipu i Miško želi posudbu na godinu dana s mogućnosti produženje na još godinu i onda opciju kupnje nakon toga.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Čito sam negdje na netu , da je Čolak jako blizu odlazka iz kluba. Možda i od tuda Kulenović,zamjena za Čolaka, ali realno, šta će im Kulenović??? Kad utjecaj na igru ima isti takav, da bi njega mogao zamjenit i prosječni komentator sa Zone.
  • vjeko1701
    16.4k
    A ne bi bilo prvi puta da Rijeka oživi igrača koji ima silaznu putanju u Dinamu. Iskreno nitko sretniji od mene ako proigra i pokaže se dobrim igračem spuno potencijala. Njima su trenutno 2 od 3 napadača ozlijeđena, jedan od njih vjerojatno cijelu sezonu. Čolak je pak u izlogu i vjerojatno ide uza prvu ponudu iznad 3mil. Ako ode, njima bi trebali i Andrić i Kulenović xD
  • Dudu
    2.6k
    Sjeo sam u kafic u Vrbanima, kad ono pored Andy Bara i neki lik, nacuo sam da pricaju da tebaju rijesit to s Gvardiolom, da je odlicna prilika za 20 milijuna da treba ici.. insajderski info :joke:

Spominjali i da je Majer proigrao, pa dobro kotira.. nije fino prisluskivat, al bas me zanimalo kad sam cuo da o Dinamu pricaju haha
  • NORTE
    17.2k
    šta će im Kulenović???Navijač Dinama

Besplatna radna snaga. Nemaju prebijene lipe za ulaganje u momčad. Sve šta prodaju otplaćuju troškove i dugove.
  • Krizy
    58.8k
    A ne bi bilo prvi puta da Rijeka oživi igrača koji ima silaznu putanju u Dinamu.vjeko1701

U Kulenovićevoj karijeri ne postoji putanja, ne možeš pasti u minus a uzlaz teško da je imao :lol:
  • Nolifer
    11.8k
    Ode Gvardiol kod Olmića u RB Leipzig za cca 19milki ojra... potvrdili 24 sata, SN...
  • Bosna86
    12.3k
    Obožavam matematiku novinara Sportskih... Prvo kažu 19 pa onda ispod sa bonusima, na kraju će dodati i placu i zaokružiti na 20.... Dok svabe ne objave detalje, ovim debilima ne vjerujem ništa
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Ode Gvardio, a imamo samo dva stopera u funkciji, iako kako igraju, ko da ih ni nemamo. Zašto ja pratim uopće Dinamo više. Šteta mojih živaca... i to ga još daju debelo ispod cijene?!?! Šta uopće reći na sve ovo osim :vomit:
  • Infinity
    18.9k
    Jedino u svemu tome je dobro to sto bi isao tek na zimu, a ne odmah sad.
  • Bosna86
    12.3k
    i to ga još daju debelo ispod cijene?!?!Dragon1Warrior123

Objasni mi ovo, kolika mu je cijena... Dečko je potencijal, a ne trenutni kvalitet... Paradoks je da bi njemu bez obzira na igre u budućnosti cijena samo padala

U svakom slučaju se slažem, žali Boze sve nas koji ovo još prate...
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Ali šta nama to vrijedi? Ima ga smisla igrat ako će ostat još sezonu dvije, istrpit njegove pogreške, dobit igrača i prodat ga za 25 30 milja u premijer ligu. A ovako smo ga već prodali, odgajamo igrača za drugu momčad, nemamo ga ni cijelu sezone PLUS moramo trpit greške MLADOG igrača za nekog drugoj. Pa jel smo mi Dinamo ili ne!?! Ajde da smo Loksa ili Rijeka, ali mi smo Dinamo. Ovo je retardiran potez stoljeća...
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    25-30 milja je realna cijena za njega jer vjerujem da je stvarno odličan stoper, što je teško pronaći na tržištu. Plus visok je i snažan znači savršen za PL
  • Bosna86
    12.3k
    Prijatelju to sto ti vjeruješ u njega, ništa ne znaci za njegovu cijenu, bez uvrede

Morao je ostati još pola godine zbog Uefinih novih pravila o prodaji i posudbi
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Kojih pravila? I ovdje se nečemo složit nikad, svi mi imamo drugačije pogleda na to koliko se može dobiti za njega.

No slažem se da bi njegova cijena samo padala, ali ne zato što je on loš ili zbog takvih stvari. Već jer je Maminjo na klupi i očito se ide razjebat klub do kraja namjerno... pričaju da su egoisti ovakvi onakvi, ali to su više nego sposobni ljudi koji vladaju hrvatskim nogometom već dugi niz godina. Upravo zato njihovi potezi po meni u zadnjih godinu i nešto totalno nemaju smisla, svaki gori od drugog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.