• Efes Pilsen
    11.9k
    Jbg, on je presao u prvoligasa, pa su ispali.
    Bar je pokazao da je pametan kad je izabrao Dinamo, europski nogomet pored druge lige.
  • scooniepenn
    5.1k
    Slicna prica kao i Ljubo kojeg Koln nije pustao nakon ispadanja, a nisu imali klauzule poput McKenne. Oni su obojica igraci za ozbiljne prvoligaske klubove u Bundesligi i Primeri, sto su uostalom prije te prosle sezone i bili. Villar je stvarno ozbiljna klasa, i ono sto je najbitnije za razliku od lani nema vise uz njega i Domingueza flastera na Misicu kojim nam se onemogucuje fluentno otvaranje igre . Obojica iz zajebancije osvoje 30 do 40 metara i pokrenu ozbiljno opasne napade, tu cemo biti 3 puta bolji nego lani. Nakon ovih par pripremnih se tocno vidi ono sto je o njemu pricao Krkic stariji. Predvidjam da ce nakon 10-ak kola biti cudjenja sa svih strana kakvog smo igraca doveli.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Dobili smo pravog španera, milina ga je gledat s kojom lakoćom izlazi iz pritiska dva ili čak tri igrača. Nema prodavanja lopti uzalud, u svakom trenutku vidi gdje su mu suigrači.
    Bila mu obitelj na utakmici, malo smo popričali mu s bratom koliko se moglo jer dečko slabo vlada s engleskim, a mi nikako sa španjolskim.
    Uglavnom kako brat kaže, Villar je jako zadovoljan s klubom i suigračima, dobro se snašao, prihvatili su ga svi. Imao je drugih ponuda, došao je samo zbog Bobana koji ga je uvjerio da mu je to najbolji potez Nije još na 100%, kad bude, biti će top.
  • Igor VG
    299
    odličan pregled igre i izlazak iz gužve kakav već dugo nisam vidio. Nema panike i u pravilu najbolje rješenje donese. Pratio sam ga u Romi i svidjelo mi se što je tada radio. Sada sam dojma kako je još sazrio i još je bolji čini mi se.

DZIS
  • Hrdjavi
    24
    Ako dobro krene u sezonu, sigurno će se javiti neki nezreli navijač koji je shvatio da se Villar rimuje sa biljar. I onda će napisati nešto u stilu:

"Kad vidim tehniku Gonzala Villara
    odmah odigram partiju džepnoga biljara"
    :meh:
  • Droljo
    18.8k
    Tak je krovinović izgledao prije i u benfici. Baš jako slični igrači. Do ozljede. Mislio sam da imamo novog modrića. Na kraju kitarević. Jebiga
  • Mali dioničar
    17.8k
    Druga španjolska liga je jedno 3 puta jača od HNL-a, a ljudi se čude da je Villar igrao tamo.

Ljudi imaju Almeriu koja je po TM skuplja od Dinama.

Prosječna vrijednost rostera je 20tak milja eura.

Prosječna gledanost prošle sezone je 13.283, a imaju klubove i sa 30tak tisuća pretplatnika.

Levante koji ju je osvojio lani ima 14.000 pretplatnika i budžet usporediv s Dinamom.
  • Droljo
    18.8k
    LevanteMali dioničar

Moj stari navija za njih oduvijek. A zašto, stvarno nemam pojma :lol:
  • Mali dioničar
    17.8k
    Moj stari navija za njih oduvijek. A zašto, stvarno nemam pojma :lol:Droljo

Cruyff možda…
  • BBBaranja
    3.8k

Vjerojatno mu je ostao zadnji par na listiću za najveću lovu koju je ikada dobio na kladi :grin:
  • Droljo
    18.8k

Dero je prije onu prognozu i čak je nešto pogodio al nije bilo brutal baš lova. Bar tak stara veli...
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.