• Brusa
    3.6k
    ja nemam pojma o nogometu, ali mi se čini tako bez emocija i bez želje, sjediti na klupi ko ćuk pogrešno i loše za igrača.
    Možda netko tko je igrao nogomet bi nas mogao uputiti.
    Inače, vidio sam ne samo u nogometu, nego i u drugim sportovima jako puno suprotnih primjera od ovoga načina na koji si ti napisao da bi se igrač trebao ponašati.
  • Paggini
    59.8k
    Prestanite jebeno paliti svaku temu i ubacivati Kulenovića u svaki argument. Nastavite raspravu u temi za Kulenovića ili idu banovi. Ne da mi se na pet tema čitati rasprava o Kulenoviću.
  • don
    14.4k
    nogometu, ali mi se čini tako bez emocija i bez želje, sjediti na klupi ko ćuk pogrešno i loše za igrača.Brusa

zašto bi nas tribalo zanimat je li to dobro ili loše za samog igrača? Navijače triba zanimat samo KLUB DINAMO a ne kako se koji igrač osjeća i je li dobro za njega da sidi na klupi. Ako ćeš iskreno, poprilično me nije briga di će oni završit posli Dinama, želin im sve najbolje, da osvoje 10x Ligu prvaka, ali jedino šta nam triba bit bitno je Dinamo i njegov uspjeh.
    dakle, ako je odlučeno da bolji igrač igra, a Kulenović sidi na klupi, neka sidi, ako je to za dobrobit Dinama.

Prestanite jebeno paliti svaku temu s KulenovićemPaggini

:up:
  • Jurki
    18.5k
    Jel nije mudri na polusezoni izjavio 'tko me dovede bit će prvak'?Droljo

Meni je to izjava u stilu.. da je prepun samopouzdanja i da moze u svakom klubu igrati bitnu ulogu.
    Covjek smatral da vrijedi puno vise i da je Loksa premalen klub za njega.
  • Droljo
    18.8k

Sve to stoji ali ja nebi tovare ubacivao u takvu jednadžbu.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Sve 5, stoje argumenti, samo ja na skandiranje gledam drugačije i mislim da to treba zaslužiti prikazanom na terenu, ne mora nužno biti najbolji igrač na terenu, ali u tom se slučaju treba dokazati borbenošću, htijenjem, zaštitom kluba ili suigrača (npr. Dilaver i hvatanje suparnika za dres) i slično. Skandiranje je igračima poseban čin priznanja i to ne zaslužuje bilo tko i samo tako, ali dobro, shvaćam kontekst. Mudri je društven lik, viđen na Zapadu, valjda je bila i njegova ekipa koja je povela navijanje pa se ostali pridružili. Skandiralo se i Jakiroviću i Bjelici v2 prije nego li smo išta vidjeli od njih pa je to neslavno završilo. Sad, koliko je Mudri stvarno navijač Dinama zna samo on, posebna glava je, ali da je pravi navijač, kategorički bi odbio ikakvu opciju prelaska kod tovara, ali dobro, svako ima svoje heroje, Mudri moj (još) nije i tek se treba dokazati da bi mu se skandiralo.

"Igrač Lokomotive Robert Mudražija je tijekom gostovanja u emisiji Tribine.hr upitan bi li ikad pristao potpisati za Hajduk.

- Dobio sam već to pitanje. Kako u nogometu, tako u životu, mislim da si nikad ne smiješ zatvarati vrata. Nikad ne znaš hoće li tebi nešto trebati ili ti nekome. Uvijek treba biti otvoren za sve opcije, otvorit si sva vrata. Nikad ne znaš što te vodi u životu, što se može dogoditi, ne znam."
  • Georginho
    187
    Tribina odlučuje tko je zaslužio skandiranje. Tribina je odlučila.
  • Zagi
    10.8k
    Isto tak je puno lakše da tribina nekaj "odluči" kada tvojih desetak frendova povedu navijanje.
  • NitkoBitan
    29.2k
    U danasnje vrijeme skandiranje tribina se moze okacit macki o rep. Sve neki "trendovi". I Bernabeu je skandirao Velleju, smijesno.
  • NB86
    16.9k
    Kakvi frendovi, cim je decko prišao liniji pola tribine se ustalo, vole ga ljudi jer provodi vrijeme stalno na toj tribini pa im je simpa
  • Papastrumf
    17.7k
    Nisu nikakvi brendovi u pitanju. Nesto ste zabrijali.
  • Droljo
    18.8k
    trendoviNitkoBitan

frendoviNB86

brendoviPapastrumf

Da nisam pod šusom sad bi pao u nesvjest :chin:
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ja nemrem vjerovati da postoje navijači Dinama kojima su zasmetale ovacije tribina pri ulasku Mudražije. Ono, wtf.
  • Noel
    13.5k

Nakon kaj sam pročitao neki dan na ovom forumu da nekima smeta riječ KAJ na Dinamovim utakmicama, ovo sa Mudražijom mi djeluje benigno.
  • ZgDLions
    1.2k
    Nekad su smetali tamnoputi crnci, Zeko, pa kaj, pa Mudri.
    Nemrem se sjetiti kaj bi moglo biti sljedeće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.