• marcio amoroso
    43.6k
    Jel ima negdje video ulaska Mudražije u igru?
  • ZgDLions
    1.2k
    Mudri gura kolica po Maximirskoj i to je meni dečko iz kvarta, naš Dinamovac.
    Kad zabije na Maxu svoj prvi, srce će mi biti ko stadion.
    Mudri, povedi nas.
    :strong:
  • Paggini
    60.1k

https://www.youtube.com/live/_ZeiwAInfyk?si=1SgS6ONfx7_aBHbv

6:00, ali uživo je bilo fkt jebacki glasno, svi su se digli kad je ulazio
  • Blueshadow86
    3.8k
    I neka se zapad digao i zapljeskao Mudražiji.
    Veliki je navijač Dinama. Čovjek se rasplakao pred cijelom svlačionicom Lokomotive jer potpisuje za Dinamo. Prati klub u slobodno vrijeme, bio je na proslavi prvaka... Meni je to dovoljno. A uz to je i veliki, veliki profesionalac. Uvijek je isticao da mu je Dinamo sve, a uvijek je profesionalno odigrao za klub u čijem je dresu, čak i protiv nas.
  • Goncalo Santos
    233
    Nemojmo zuriti sa zakljuccima, ovako je Kule pricao ako me trebaju da sjedim na klupi sjedit cu, onda kad je postao malo zvijezda krenuli su ispadi prema zapadu, nezadovoljstvo, frustracije.

Prosle sezone smo se dovoljno puta opekli na "nase decke" tako da ne treba sad ni uzdizati Mudrog prije nego se pokaze, a tko kaze da se nece i on umisliti ako ga krene pa se nece vise zadovoljavati time sto dobija minute s klupe.

Od sveg srca Mudrom zelim sezonu iz snova, ali zec je jos u sumi.
  • Crni86
    12.9k
    razlika je kaj je kule to pricao kad je vec bio u dinamu, a mudri dokazivao svojim ponasanjem bez da je ista pricao. Decko je doso na tekmu, nije stavljao storije, doso je na proslavu naslova itd.

Kulenovica nisam vidio ni na jednoj utakmici dok je bio u loksi, a bio je igrac dinama. Bezveze ih je stavljat u isti kos jer na rijecima je uvijek najlaski bit, a mudri je te svije rijeci koje je izjavio prije koji dan vec potvrdio svojim ponasanjem u zadnje 2,3 godine.
  • rioda
    9.3k
    Sličan pljesak je dobio i Varela.The Undertaker

I Ševčenko :lol:
  • Ivan0302
    971
    ti ga fakat sereš po svemu i svačemu
  • Brusa
    3.6k
    ovako je Kule pricao ako me trebaju da sjedim na klupi sjedit cu, onda kad je postao malo zvijezda krenuli su ispadi prema zapadu, nezadovoljstvo, frustracije.Goncalo Santos

1. Ja mislim da Kule ne bi stvarno imao nikakvih problema da sjedi na klupi u dinamu, a da igraju bolji od njega. Naravno da je imao problema kada ga je "trener" šikanirao na uštrb igračine Kange, koji se nije znao sastati s loptom, a ovaj je u to vrijeme 2. strijelac lige I najbolji strijelac kluba.
    2. Možeš li mi dati primjer tih:
    A) ispada prema zapadu (dakle, više njih)
    B) nezadovoljstva
    C) frustracije.
    Naravno da je to bilo javno vidljivo. Ako pak imaš informacije iz svlačionice koje nisu za javnost, onda to napiši, molim te.
  • Droljo
    18.9k
    Jel nije mudri na polusezoni izjavio 'tko me dovede bit će prvak'?
    Meni to zvuči da bi potpisao za hajduk i nebi trepnuo. Možda sam stekao krivi dojam...
  • Brusa
    3.6k
    ja mislim da je ta izjava bila zajebancija.
    Al stvarno nemam pojma da li bi išao u hajduk...
  • don
    14.5k
    Naravno da je imao problema kada ga je "trener" šikanirao na uštrb igračineBrusa

nema on šta imat problema i ljutit se ako trener stavi drugog igrača isprid tebe. Treneru je on bia bolji, tvoje je da to poštuješ i budeš profesionalac, pogotovo ako igraš za klub za koji, eto navijaš. Vjerovatno i zato nikad neće igrat u boljen klubu od Dinama, a i u Dinamo je doša panično zbog suše napadača u tom trenutku.
  • Crni86
    12.9k
    trener" šikanirao na uštrbBrusa

Pa svaki igrac koji ne igra misli da ga trener sikanira i da bi on trebao igrat. Ak si u sluzbi kluba onda si u sluzbi kluba, a ne da okreces kako vjetar puse pogotovo kad si treci na tablici.

To su izlike za djecu iz vrtica, a ne odrasle i izgradene ljude koji imaju 25 godina.
  • znajdatevolimja
    1.4k

Pa ne skandira se samo zbog kvalitete, dobrog poteza i igre. Ne shvaćam ljude koji ne kuže da se ovacije dobivaju odnosom prema klubu, navijačima itd, a ne zato kaj si poslao 6 super dugih lopti.

Mudri je prošle godine kao igrač drugog kluba slavio i išao prema trgu s "običnim ljudima" proslaviti naslov prvaka. Kako su ljudi sa zapada pisali, Mudri je znao zajedno s njima gledati Dinamo i živcirati se i više od njih. Mudri je slavio zabijeni gol na poljudu ispred torcide i popišao im se u usta.

Josip Kuže nije dobio status "Jednog od nas" zato kaj je osvojio ligu prvaka.

Mudri je običan dečko, Dinamovac. On je oduvijek sanjao istrčat na Maksimiru, sve ostalo bi mu bio posao, a ovo emocija. Svi smo mi u Mudrom jučer barem malo, na kraju krajeva, vidjeli i sebe.

Mišiću i sličnima, uz svo dužno poštovanje, san nije bio zaigrati u Dinamu zbog neke emocije prema klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.