• Bosskovitz
    17.7k
    Korektan članak o senatorima na Jutarnjem. Dojma sam da se kroz njega provlači neizrečena teza - zamislite kako bi reagirali da smo ovog ljeta za nositelje igre doveli 33-godisnjeg desnog beka Sarajeva, 30-godišnjeg napadača Kocaelispora, 34-godišnjeg veznjaka Ujpesta i 30-godišnje krilo nekog Al-Nayma?

Veliko hvala Ademiju, Petku, Ristovskom i Pjaci na svemu, da me se ne shvati krivo, neka od najljepših navijačkih sjećanja zauvijek će mi biti vezana uz njih i svaki od njih, pogotovo prva trojica, zauvijek će imati zahvalnost od mene, a vjerujem i većine ako ne i svih na tribinama. No činjenica je da su njihova imena postala puno veća od onoga kaj su realno pokazivali na terenu i dogodilo se ono kaj se moralo dogoditi. Slažem se tu s Bobanom, ovako je najvjerojatnije bolje i za njih i za nas.

Edit: zaboravio sam link - https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/simpatije-su-jedno-a-objektivna-vrijednost-je-nesto-drugo-senatori-su-zavrsili-u-klubovima-ispod-dinamova-ugleda-15605527
  • plavi devet
    570
    Volio bi da već kad plaćam pretplatu za Dinamo+ aplikaciju imam mogućnost i pogledati snimke tih utakmica koje tamo budu.
    Platio sam pretplatu i prošle godine, ponovno i ove. Nije mi nikakav problem, ali evo jučer nisam stigao gledati utakmicu i sada ne mogu nigdje pogledati snimku.
  • Thor
    313
    Nakon pivica i prespavane noci :cool: moram konstatirati da smo jucer na tekmi vidjeli toliko brzih dodavanja i dodavanja u dubinu i prostor koliko ih je valjda ukupno bilo cijelu proslu sezonu zajedno. :strong: danas je bas lijep dan :heart:
  • serbus
    5.2k
    Prošlu sezonu sam gledao na semafor i bez obzira na rezultat bilo je tek je 80min ili već je 80min u jednom slučaju bi strahovao da dobijemo gol u drugom se nadao da ga zabijemo ali baš u grču sam gledao tekmu.

Jučer iako je prijateljska i sve to stoji da nemora ništa značiti ali znači meni. Golovi van 16m, prodori, Vidović igra sa loptom, pa mali Varela jednostavno toliko toga dobrog je bilo da sam želio da ova tekma traje.

Uz ovakvu igru nema straha za HNL a neka i drhti cijela Europa...
  • criticus
    4.3k
    Od depresije do euforije u 90 minuta prijateljske utakmice - klasika

Ko što smo u prethodnim utakmicama imali teške noge i vjerojatno 0 taktičkih treninga, tako smo sad imali malo odmora i par taktičkih treninga i normalno da je izgledalo bolje. Samo opet kočnice triba povuć. Kako znamo da Kryvbas nije ima trening ujutro a mi ne? Naši igrači su se predstavljali pred Maksimirskom publikom a oni su igrali običnu prijateljsku utakmicu. Igrali smo sa puno većim intenzitetom nego oni, to može bit pokazatelj kako ćemo mljet sve po HNLu, a možda da ćemo se ispuhati kao nakon 35. minute pa drugo poluvrijeme pasti, a sad smo imali luksuz uvest 10 igrača. Prema naprijed je dosta toga prolazilo i na trenutke su Valinčić i Vinlof izgledali ko Cafu i Carlos u prime-u, a onda u idućem napadu ispadnu u obrani ko ratkape. Villaru niko nemoze uzet loptu i dijeli ih ko na tacni, a onda idući napad ima otvoreno krilo a on radi još 3 dodira. Ljubičiću se 3 odbiju od noge ko od zida pa onda odglumi Sučića u međuprostoru i radi njeg imamo igrača viška dok napadamo. Itd itd.

Ja sam pozitivan i mislim da će s vremenom sjest na mjesto sve, ali da će bit bolnih porođajnih muka mislim da hoće. Nakon što sam vidio ekipu uživo još sam uvjereniji koliko klase imamo u vezi, ali i koliko posla u obrani. Oba beka su bila dosta loša 1 na 1, a nadam se da je Dominguez jos malo trom od priprema a ne spor kako se činilo s tribine. Za mene je Galešić i dalje prvi stoper dok ne vidim Škota.

Do 10. kola može biti da odmarširamo ispred svih a može bit da upadnemo u rupu jer odmah imamo 2 teška gostovanja i onda u 7. opet gostovanje derbi, a zapravo je to najosjetljivije vrijeme za uigravanje ove ekipe. Nadam se da će kvaliteta odigrat ulogu da se čim prije pohvatamo a i da ćemo imat ponešto sreće da nam ne ulaze glupi golovi tako da rezultatski ne patimo nakon prvog kruga. Ne sumnjam u kvalitetu rostera ali nije isto psihološki jel nova ekipa zasjedne odma na vrh ili upadne u rupu iz koje se mora čupati u jeku Europe dok drugi igraju samo HNL (izuzev mozda Rijeke).
  • Zagi
    10.7k
    Situacija sa kadrom je iz trenutne perspektive toliko dobra da je dnevni Antolićev negativni take taj da :
    srednji tojac koji izgleda kao najbolji dio momčadi , kroz karijere nije imao visok g+a po utakmici
    I to nakon tekme gdje je Ljubičić zabio dva gola, a Mišić dodao dvije asistencije.

Podsjeća me na briljantne "nije taj Modrić baš nešto, gle mu statistiku" tejkove kroz veći dio njegove karijere.

Guštam.
  • ZgDLions
    1.2k
    Malo me zanimalo ko je kod ove ogromne rotacije igrača uzeo broj od koga.
    Mudri Samiru i Pjaci.
    https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/rueckennummern/verein/419
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.