• Noel
    13.5k

Za Bernauera su vrijedila druga pravila nakon utakmice? Isto prije toga imao par odličnih reakcija u obrani i spasio "možda" golove.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    oprosti, ali Nevistic nam donio naslov i ulazak u LP, Max je imao dobrih, ali i komicnih trenutaka. Uostalom, tu na zoni su ga svi branili, to je bio cisti peh
  • Noel
    13.5k

Oprosti ali Bernauer nam je donio duplu krunu u paru sa Theophilom i čišćenjem na liniji na Poljudu. Mislim takav razgovor je bezveze. Govorim o utakmici protiv Monaca. Nevistić je glavni krivac za taj cirkus zadnjih pola sata. Promjenio je cijeli tijek utakmice.

Zamišljam situaciju da se Ivan Nevistić zove Jean Renault i da je doveden iz druge francuske. Neću ni zamišljat.

Potrebna nam je nova jedinica da bi ovaj remont bio potpun.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ovo je kao beskrajan dan, kako uopce uvedes Maxa u ovaj razgovor je komicno. Na istoj toj hebenoj utakmici na Poljudu je Neva izvukao 2 senzacionalne obrane, pa protiv Varazdina doma i u gostima, pa protiv Lokomotive, Gorice...u svakom kolu je nešto išcupao, a protiv Monaca je tijek utakmice promijenjen kad nismo popušili gol na 0-0 jer bi izgubili glatko da je to ušlo. Pretjeruješ, da, trenutno nije dobar, ali tvrditi da nikad nije bio pravi je smiješno. Čuj Max donio titulu. Donijeli su ju KTC, Neva i Petko
  • Noel
    13.5k

Nađi mi post di sam napisao da nikad nije pravi i platim ti pivu.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    necu tražiti, ali hoću pivu :)
  • Droljo
    18.8k

U kontekstu golmana mora biti tako. Oni su posebne biljke...
  • Mlađi referent
    13.5k
    Zajc mi je baš zanimljivo pojačanje. Sigurno nije onakav kakav je nekad bio, ali ako fizički može biti spreman za 20-30 minuta mislim da će kao rotacija donosit jako puno. Opasan veznjak za gol, a tehnički dobar i za diktirati tempo. Klasa nije upitna ni za veće uloge u slučaju da je potpuno spreman. Veza nam je posložena tip top.

Za Bakrara se nikako ne mogu uvjerit da je prava opcija, a pogotovo ne za milijun eura. Drago mi je jedino da je tip napadača s kojim nam fluidnost u napadu neće patiti. Pokretljiv je i tehnički solidan. Po mom sudu, kvalitete nema, ali ima purple patcheve pa daj Bože da će i kod nas doživit nekakav takav, kad će bit potreba. Vjerojatno je procijenjeno da je ipak bolje o njemu ovisit u slučaju ne daj Bože, nego o klincu tipa Kulušić.
  • veselko tenžera
    4.7k
    dobro si se sjetio obrane na 0-0. Zaboravlja se Qarabag, 2 teška mrtvaca i još 2 jako teške obrane samo u ZG. Ispada ko da čovjek nije obranio ništa godinu dana. Eto, primio je 2 gola u prvu i skrivio penal kad mu je napadač u punom naletu išao 1 na 1.

Golmana očito nećemo dovoditi, objektivno kritizirati treba, ali blatiti nije u redu. Uvjeren sam da golman neće biti problem ako se bude igralo kao jučer. Neću više o golmanima, samo ću reći da individualcu treba doprinos ekipe da bi pokazao što može. Mišić je jučer izgledao kao terijer, a prošlu sezonu kao penzić od 80 godina. Prošlu sezonu je sam pokrivao 600 m2 terena, jučer je svaki suigrač pokrio svoj dio pa je i njemu ostalo manje za pokriti.

Bit će ova sezona ok, golmani skupa s njom, samo polako.
  • Brusa
    3.6k
    Evo ovo je pravi primjer bezveznog upisa koji ne služi ničemu i primjer je čiste mržnje prema Kuletu.
    Znači iz njega bi se trebalo zaključiti kako će bakrar koji valjda nikada nije zabio više od 5 golova u sezoni I koliko vidim zabija u mls svaku 10 utakmicu pojesti Kuleta. Taj bakrar ako nažalost dođe može samo ekipi vodu nositi. To je čisto trollanje.
    Onda se usput još malo omalovaži Kuleta, a procjene o napretku i iznosu za koji ga treba prodati i zaraditi kao za bezveznog Kangu (jer treba ga se riješiti što prije, napadači od 20 golova po sezoni samo čekaju u redu) su valjda iz velikog stručnog nogometnog znanja koje pisac posjeduje.
  • Eduardo
    24.9k
    Kule da igra u bilo kojem drugom hnl klubu zabio bi 5 golovaDada

U Rijeci u 1520' zabio 7 golova... cca to je po minutaži manje od pola sezone. U Locosima je u prvoj sezoni zabio 10, u drugoj 9 komada igravši po 1910' i 2540'.

U dinamu 15 komada u 1896 ligaških minuta. 20+ komada u sezoni...

Ok, prihvaćam da mnogima nije simpatičan, mnogima možda ne paše stil kojim igra, nije niti moj prvi pick, ali određeni učinak ima... naravno, nije sad da se radi o nečemu spektakularnom što ne viđamo drugdje, ali nije ni toliko beznačajno kako neki pokušavaju prikazati. Sandro Kulenović je jedan prosječan HNL napadač, možda s tendencijom da se izdvoji mrvicu iznad te granice.

I kad se taj učinak ne može osporit, onda krene "u drugom klubu on bi ovo, on bi ono", "ma to bi svatko u dinamu da je na njegovom mjestu" i sl... e, pa ne bi. Da svatko može, svatko bi i radio, bilo u dinamu ili drugdje.

Kule nije Messi, ali nije baš ni zaslužio da svaka šuša hračne na njega i istovari se u datom trenutku kako mu narativ paše.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Kule nam je top za Ono sto igra ,niti se on nabacuje za prvu spicu ,a ako mu se ukaze prilika tu je uvijek. Nikad nije ni tvrdio da je top topova nitinto iko ovdje tvrdi. Naravno da moramo imati bolje opcija od njega , po svemu,ali on mora biti u klubu,jer je naš,jer odradi i zabije svoje . A nije niti skup za ostati u rotaciji. Bit ce minuta za sve , bit ce šansi a sezona je duga . Ko god da dodje posao je odradjeno bezprijekorno. U oba pravca. Nevjerojatno kako brzo se mogu stvari odraditi kad neko zeli i zna da radi. Boban ,Dabac svaka cast. Sad na zoni ce to biti lakse korigirati,a pogotovo na sljedece ljeto. Do tada Cista 10 za sve odradjeno u odnosu na situaciju koja ih je zatekla. Jedva cekam sezonu iskreno ,a Ono jucer mi je bila bajka zaista . Jos Zajc , oak je istina sto Sam cuo da je Bakrar 500 milja plus bonusi onda je to ipak neka druga prica i nova dimenzija treneru Kovacevicu. Nazabijat ce se on golova i nabiti statistiku
  • Dada
    6
    Ne hrackam po njemu nego je jednostavno realnost da ne može zabiti ono kaj bi "trebal "zabiti jedan napadač, a jučer ti je jedna od utakmica njegovih bila i još puca slobodni udarac sa 17 metara po sredini...
  • Jos-Optimus
    6.5k
    gledaj, znamo svi koje on limite ima, ali koji je problem sa slobodnjakom? Pa čovjek ih dobro izvodi, jučer je puknuo kako je puknuo, ne vidim problem. Npr., penale puca fantastično, da ih ne izvodi samo zato jer se preziva Kulenović? Inače svaki slobodnjak bude gol? Kule je izvrsna alternativa, igrač je koji će.uvijek dati 100%. Nekad će fulati što treba zabiti, nekad će pak zabiti što ne očekujemo. Nije Eduardo, ali brate mili, nije ni drvo. Za nas, jako zahvalna rotacija.
  • Crni86
    12.8k
    Prozivali smo krila, krila su svije krenula isproucivat polako.

Treba bit strpljiv i sa nevom, makar sam ja iskreno skeptik. Neva nije nov u svlacioni, vec je starosjedioc tu, govor tijela je uzasan i mene upravo to najvise brine. Imamo trenutacno dosta golmana, vec ako ne zelimoo kupovat novog ja bi pruzio priliku mladem cavlini. Igra nogom, brzina distribucija lopte i gard su mi njegovi veliki plusevi u usporedbi s nevom.

Ali bilo kako bilo prvog golmana treba izabrat do opusa i u njega vjerovat i dat mu kontinuitet kako god da rezultati izgledali. Bio to neva, cavlina ili netko treci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.