• Efes Pilsen
    11.9k
    Pa dajmo i Mmaea nazad, uz ovakvu ekipu nije bitno ako primimo gol dva, pa zabit cemo 5
  • vjeko1701
    16.7k
    Možda. Mislim, da mi sad imamo ponude da prodamo Čavlinu i Nevistića za ukupno 3-4 pa kupimo Livija za 4-5, ja bi osobno išao po tu kombinaciju. Livi, Filipović i Zagi bi po meni bez problema izgurali ovu sezonu. Van tako nečega, jednostavno nemamo toliko novaca da dovodimo 5. golmana i to za višemilijunski transfer.
  • San Lorenzo
    20k
    Mozda treba prestati s bajkama o Livakovicu, podržati Nevistica koji uz bolju i uigraniju obranu moze dignuti svoju formu..Pa nije preko noći zaboravio branitiCastAway1986

Njegovi dobri nastupi su iznimka, a ne pravilo.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Nevistic po meni nije golman za Dinamo. Nikad mi ne ulijeva Ono povjerenje ,kad dodje lopta Moja je ,to zna i obrana. Koliko puta se desilo kao jucer da iz prvog udarac primimo gol . Ono jucer kroz noge iz mrtvog skoro. Tako i obrana nemoze imati povjerenje u njega. Pre tih , fin rekao bih. Probao bi cavlinu Jos jednom pa ako nije to ciljat golmana sljedeci put . Ako ima šanse dovesti Livija ,zasto ne mada mi je to sasvim nerealno. Skup je ,a opcija posudbe kod golmana nam ne treba . Treba nam.stabiænost prije svega
  • vjeko1701
    16.7k
    Pa nije jedini golman koji je prošle sezone primao iz prvog udarca na gol. I Zagi i Čavlina su znali isto. Nije baš do svo troje. Ja mislim da Nevistić može imati dobru sezonu ali mora posložiti neke stvari u glavi. K tome, obrana mora puno bolje nego prošle sezone.
  • Brusa
    3.6k
    da, ne znam ništa o nogometu i više puta sam to tu napisao. Ja to priznam. Za razliku od dosta ekipe koja si utvara da su stručnjaci, a znaju realno promil dva više od mene.
    Najbolje je kada ja napišem činjenice, onda nitko nema ništa protiv za napisati protiv tih činjenica, a kada je ekipa pisala nekakve stvari (o Kuletu) koje se mogu statistički provjeriti (o duelima, broju prilika itd) brzo su demantirani sa pravom statistikom.
    Onda, kada se ostane bez argumenata (osim čitih uvreda po kojima je Kule valjda rekorder na forumu) se piše redovito mantra da ako ne zabije gol ničim ne pridonosi i obvezno se spominje Petkovića (valjda ta velika struka isto kao i ja ne zna nekog drugog napadača kojem je primarno da ne zabija golove).

Reci ti sad meni neznalici ovako: jel bi napadač trebao zabijati golove? Jel mu to glavni posao i glavna uloga na terenu? Koji napadač dinama i kada je zabio više golova od Kuleta u jednoj sezoni i koji ima bolju onu statistiku gol svakih toliko minuta? I kada je to bilo?

Veliki forum nogometni znalci su slinili kad je bezveznjak Kanga dolazio, NAPADAČ KOJI NIJE ZABIO GOL CIJELU SEZONU PRIJE TOGA, utvarajući da je bolji od Kuleta, pisale su se bajke kako će razgrtati obrane i biti strah i trepet hnl travnjaka. Što je pokazao? 3 gola u 16 utakmica (u kojima je oduzimao minute Kuletu), pogođene stative, crveni u derbiju u 24oj minuti, fulani penal i padanje jer ne zna obući gaće.
    Sad se piše nek se bakrar i Kule "potuku za mjesto" ... lik nema u cijeloj karijeri golova ko Kule prošle sezone... s kim se on može tući.... kakve nebuloze
    Slini se na Mierezom, za kojega sam 4 puta pitao tko ga je gledao u zadnjih godinu dana. Svi šute i sjećaju se Miereza iz Osijeka. Mierez iz Osijeka je prošlost. Sadašnjost je Mierez iz emirata koji u njihovoj smiješnoj ligi je zabio 6 golova i 3. je strijelac svoje jadne ekipe. Što misliš jel Kule može zabiti 7 golova u sezoni u toj Ligi ?

Godine ću zadržati za sebe, ali ako si malo pamtio /pratio moje upise, bar bi znao otprilike. Ako je pak to bio pokušaj infantilne fore kojom bi aludirao na moju nezrelost i nepamet da tako kažem, odgovoriti ću ti citatom iz Švejka: nabacivanje govnima je uvijek dobar argument, ali inteligentni ljudi ne bi trebali tome pribjegavati.
  • veselko tenžera
    4.7k
    Njegovi dobri nastupi su iznimka, a ne pravilo.San Lorenzo

Ovo je laž i bezveze pali ljude. Samo upozoravam druge forumaše da se ne lože jer dolazi od navijača NK Nenad Bjelica u prvom redu, a tek onda navijača GNK Dinamo Zagreb. Tko ima malo dužu memorije ili zdrave prste za Google, lako će povezati o čemu pričam.

Ja i dalje pitam, koje to golove je Nevistić primio (kao npr. onaj jučer) u prošloj sezoni, a da je trebao obraniti? Pa i na ovim pripremama? Zadnji put nisam dobio odgovor.

Ljudi su frustrirani jer obrana prima, u očaju se počelo prigovarati golmanu zašto ne brani neobranjivo. Jučer je bio kiks, ali tvrdim da su kod nas golmanaki kilsevi rijetki. Stojim pri tome dok mi se ne dokaže suprotno.
  • Paggini
    59.7k
    , a da je trebao obranitiveselko tenžera

Brat je primio gol iz jebenog kornera i utakmicu kasnije skoro opet primio, ali pogodila stativu.

Ja sam proNevistić struja uvijek, ali nemam previse povjerenja iz utakmice.u utakmicu
  • San Lorenzo
    20k

Golman Dinama, Reala, Bayerna nekad mora obranit nešto nemoguće, nekad mora obraniti tu jednu loptu koja će mu biti upućena u toku utakmice...Nevistića se tetoši, traže mu se izlike da nije ništa mogao, da je kriva obrana, da ga bole leđa, da ga boli koljeno...kupljen je u preplaćenom transferu ala Bočkaj, Čabraja, Štefulj, a kao i oni trebao je biti odavno otpisan i zaboravljen...prošle sezone je bio statistički među najgorim golmanima lige, a pripreme odrađuje u sličnom tonu.

Ovo paljenje oko Bjelice neću komentirati jer poštujem moderaturu koja je za slične gluposti već upozoravala.
  • modri-kibic
    611
    Ako je Livi nerealan ( kaj vjerujem da trenutno je), onda bi uzeo Kahlinu.
  • veselko tenžera
    4.7k
    napisao sam da je ovo jučer bio kiks. Pitanje je za golove u prošloj sezoni i na pripremama, pljuvanje po Nevistiću nije krenulo sinoć nego dosta prije.
    Da ima 3-4 primljena gola kao jučer u 50ak utakmica prvi bih rekao da to nije to.

Ima još jedna stvar, ljudi se ne mogu pomiriti da više nema transfera pa ajmo pilati po nečemu, nek se nešto događa.
  • dinamo vitez
    678
    Plus je i Monaco uprskao prošle godine. Imao je i odličnih izdanja poput Qarabaga, ali generalno se utopio u sivilo ekipe/obrane prošle sezone. Stvari treba nazvati pravim imenom.
  • modri-kibic
    611

Za Monaco se baš nebi složio da je on uprskao. Sjeti se one obrane na 0:0 na onakvom terenu. Poslije te obrane se ozlijedio i vjerojatno ozljeđen odradio utakmicu do kraja.
  • Paggini
    59.7k
    Pitanje je za golove u prošloj sezoni i na pripremama,veselko tenžera

Pa ovo s kornerima se dogodilo prosle sezone, ne znam točno na šta misliš. Mogu izvrtiti sazetke svih utakmica, naci ce se sigurno jos dosta toga.
  • Noel
    13.5k

O tome kako je čistu utakmicu i pobjedu protiv Monaca bacio u vjetar bi se trebale pisat knjige. Duga lopta ide Nevistić oće neće na loptu Torrentte gradi i pokazuje mu da izleti vidjevši da ovaj nezna di goni i da ju neće pokupit izbacuje ljutito u korner. Korner i izletavanje i padanje je priča za sebe. Primamo gol. Unio je kaos u obranu i čitavu momčad. Do tad je sve izgledalo perfektno.

Korneri su mu kao penali. 50/50.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.