• BPAM
    312
    Mierez gleda tekmu i otkazuje punomoci agentima...
  • Noel
    17.6k
    Bakrar ako dolazi, ne dolazi za milju eura fiksno. Mislim da su pola toga razni bonusi minutaža/golovi/prvenstvo/kup osvajanje i nastupi i rezultati Europska liga.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Gledajuci Kulenovica Bakrar bi vrlo lako mogao postat druga spica.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Bakrar bi vrlo lako mogao postat druga spica.NitkoBitan

Bakrar moze bit i prva špica, samo nadam se ne Dinamova
  • Brusa
    3.7k
    hahahahahhaahhaahhahahahabahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahhaahhahahaahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
  • Cif
    459
    nije smiješno nego tragična istina
  • Dani Olmić
    2.1k
    igrao je Mierez…
  • Ludovic IX
    10.2k
    ako ćeš čekati da @droljo dobije nešto na kladionici, nacekat ćeš se. Kad se on kladi na neki klub, taj ce u 91-oj vodit 1-0, u 95-oj ce dobit gol za 1-2..i to bas onda kad nas ne poslusa i ne uzme cashout
  • BPAM
    312

Mislio sam gleda Dinamo i želi biti dio toga
  • Brusa
    3.7k
    hahahahahaahhahaahhahahaahhaahhaahhahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahahhahahahaahhahaahhahahahaahahahahahahhahaahahha
    Ti i ja uostalom imamo okladu... vidit ćemo na kraju sezone :wink:
  • Str1nger Bell
    3k
    Nek se neki ljute koliko hoce, ali dok je Kulenovic u napadu mi smo 30% bezopasniji.

Kretanja bez lopte 0, stoperi mogu stajat od njega i 3 metra totalno je bezopasan u igri 1 na 1.
    Kad uđe u 16m opasan je ima dobru skok igru, ali ocekujem kad Beljo uđe u formu da ce se Kulenovic i Bakrar boriti za zadnjih 10 minuta i prva kola kupa.
  • Crni86
    18.1k
    Kule je cak danas bio i dobar u odnosu na prije. Puno se pametnije postavljao u duelim i dosta dugih lopti je i uspio pokupit. Samo i dalje mislim ds je kalibar samo za 3. napadaca
  • Brusa
    3.7k
    ja s druge strane očekujem maestralnu Kuletovu sezonu, istiskivanje Belje iz prvih 11 , na što će Beljo nažalost loše reagirati što će nam donijeti probleme.... ali jbg
    Kule bez problema zabije 11 golova u sezoni (4 iz penala) u austrijskoj ligi ili 4 gola u sezoni u bundesligi (s tim brojkama je bolji od najboljih Beljinih sezona u tim natjecanjima)
    Da se razumijemo, drago mi je da je Beljo došao , mislim da je dobar igrač, al mi nije od Kuleta bolji...
  • NitkoBitan
    33.7k
    Zovite hitnu pomoc nije mu dobro!
  • don
    17.4k
    dobar igrač, al mi nije od Kuleta bolji..Brusa

kakav loš trenutak za imat oči
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.