• NitkoBitan
    29.2k
    (n)EmreliGoncalo Santos

Malo sam se iznenadio na ovaj prijedlog. Po cemu ti je najiritantniji? Ja ga pamtim po tome sto je kod nas bio relativno miran s obzirom na svoju proslost i imao je odlicnu ljevacu. Korektno je radio posao.

Moj glas ide Ristovskom i njegovim iritantnim galvanizacijama nakon svakog kiksa.
  • emilperska
    11.1k
    Dario Šimić
  • Goncalo Santos
    213
    iako ima sasvim solidne brojke u limitiranoj minutazi, pamtim ga kao nezainteresiranog, seprtljavog i promasivao je puno zicera.

Prva asocijacija na njega mi je utakmica protiv Boda kad mu je Drmic podvalio savrsenu loptu, a on se spetlja i golman mu izleti i upropasti 100postotnu priliku koju je ipak Drmic spasio golom.

Opcenito mi nije legao nikad, ogromna placa, a kad ude ko da mu se ne da igrati, dizorjentiran, jednostavno u pogledu njegovom mi nesto nije bilo u redu.
  • don
    14.3k
    može objašnjenje bez spominjanja Marića?
  • Navijač Dinama
    10.3k
    slučajan like.

Emreli je baš iritirao svojom pojavom, nešto kao Kanga, kad vidiš onu glavu, dobiješ proiv za odradit mu facelifting i cijelokupnu plastičnu operaciju glavešine.
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje otvoreno na prvom postu
  • Ludovic IX
    9.2k
    Za mene Machado. Bio je reprezentativan primjer mamicevog kvazi pojacanja. Bar bljeskova, nezasluzena kapetanska traka i onaj srednji prst je dovoljan da bude na vrhu ove liste bar za mene
  • nemapredaje
    5.6k
    Kranjčar ako bude prvi je totalni promašaj.

Ok, fali rubrika najveća izdajica, ali ne kužim po čemu je Kranjčar iritantan. Jel ekipa zna kaj znači biti iritantan?
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Iritantan je po izbjegavanju odgovornosti za svoj izbor, 101 podcast di se smiulji kao napaljena tinejdzerica dok nabraja ko je kriv za izdaju, ukratko svi osim njega.
    Muka mi je kad ga vidim, malo je reci da je iritantan.
  • Paggini
    59.6k
    Jel ekipa zna kaj znači biti iritantan?nemapredaje

Mene iritira njegova pojava, iritira me njegovo relativiziranje toga što je napravio, iritira me slušati ga kako je on bio heroj i prvoborac protiv Mamića, iritira me što ne shvaća šta je napravio, iritira me što su svi drugi krivi i što nije imao "drugog izbora", iritira me što je bacio ljagu na prezime Kranjčar.

Kao da, izdajica je, ali jako elegantno je napravio zaokret od izdajice do prvoborca i "ne znate cijelu pricu" narativa.
  • jp23
    3.2k
    Ja gledam ovo kao izbor za najiritantnijeg igrača za vrijeme nošenja našeg dresa. Al razumijem i razlog takvog odabira kod drugih
  • Goncalo Santos
    213
    Zbog cega je Zoran Mamic na ovoj listi? Bio je vrlo dobar igrac i odlican trener, puno veci bezveznjaci su nosili plavi dres.

Mislim ja nisam imao priliku pratiti ga u njegovim igramackim danima, ali kao treneru nemam mu sta za zamjeriti.

Ako svjedoci tog vremena mogu malo pojasniti zbg cega taj izbor, bio bih zahvalan, stvarno me zanima, nemojte me odmah napasti da sam kobasicar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.